Σοκαρισμένος δήλωσε από το θάνατο του 50χρονου στη Θεσσαλονίκη ο 27χρονος κατηγορούμενος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Ο 27χρονος διανομέας κατηγορείται ότι γρονθοκόπησε τον 50χρονο στη Αγία Σοφία στη Θεσσαλονίκη, όταν το θύμα του έκανε παρατήρηση επειδή περνούσε με το μηχανάκι του στο πεζόδρομο.

Σήμερα ο 27χρονος διανομέας που είχε συλληφθεί μετά το θάνατο του 50χρονου απολογήθηκε κατηγορούμενος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και στη συνέχεια με σύμφωνη γνώμη και του εισαγγελέα προφυλακίστηκε.
Όπως καταγγέλλουν συγκλονισμένοι οι συγγενείς του άτυχου 50χρονου, ο 27χρονος τον χτύπησε πισώπλατα με γροθιά στο κεφάλι και τον άφησε αναίσθητο στο πεζοδρόμιο.

Στη συνέχεια, αποχώρησε από το σημείο, ενώ διερχόμενοι πολίτες κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 50χρονο στο νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι ο καβγάς άρχισε έπειτα από παρατήρηση του άτυχου 50χρονου στον διανομέα, ο οποίος πέρασε με το μηχανάκι του από τον πεζόδρομο.

Οι δυο τους άρχισαν να μαλώνουν και τότε, ο διανομέας φέρεται να έριξε γροθιά στον άνδρα, ο οποίος λιποθύμησε και λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου την επόμενη ημέρα (σ.σ. 08.08.2023) κατέληξε.

Ενώπιον των δικαστικών αρχών ο 27χρονος κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι μόλις είδε τον 50χρονο να πέφτει στο έδαφος δεν έφυγε από το σημείο, όπως υποστηρίζουν οι συγγενείς του θύματος, αλλά έμεινε και κάλεσε το ΕΚΑΒ. Επιπλέον φέρεται ακόμη να υποστήριξε ότι χτύπησε τον 50χρονο στο πρόσωπο – και όχι στο πίσω μέρος της κεφαλής – που εντοπίζονται οι κακώσεις, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση.

Επίσης ο κατηγορούμενος δήλωσε σοκαρισμένος από το θάνατο του 50χρονου και τόνισε σε καμία περίπτωση δεν τον επιθυμούσε , ενώ μόλις έμαθε τα δυσάρεστα πήγε μόνος του στην Αστυνομία και παραδόθηκε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook