Το 11χρονο αγόρι ανασύρθηκε από τους δύτες χωρίς τις αισθήσεις του

Ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στους Φούρνους Ικαρίας, καθώς ο 11χρονος γιος του Οδυσσέα Σταμούλη ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα.

Ο 11χρονος Χ.Σ.,  που είναι γιος του γνωστού ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη,  σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει ήδη συγκεντρώσει το λιμενικό, είχε φύγει το μεσημέρι στις 2 μ.μ. από το σπίτι του, και η μητέρα του λίγες ώρες αργότερα άρχισε να τον αναζητά και στις 6 μ.μ. ειδοποίησε το Λιμενικό.


Αμέσως άρχισαν οι έρευνες από την Αστυνομία και το Λιμενικό οι οποίες είχαν τραγική κατάληξη καθώς ο ανήλικος εντοπίστηκε στις 20.30. Δύτες βούτηξαν στο νερό και τον είδαν να είναι μπλεγμένος σε δίχτυα, δύο μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Οι σκηνές που εκτυλίχτηκαν όταν ανασύρθηκε στην παραλία της Πλάκας η σορός του παιδιού παρέπεμπαν σε αρχαία τραγωδία με την μητέρα σε απελπισία να φωνάζει καλέστε έναν γιατρό και τον κόσμο που είχε συγεντρωθεί να δακρύζει.


Ο γιατρός που μετέβη στο σημείο και του έκανε τεχνητή αναπνοή δεν κατάφερε να επαναφέρει το αγόρι στη ζωή. .

Το παιδί διακομίστηκε  με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο αγροτικό ιατρείο Φούρνων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Όπως είπε ο δήμαρχος του νησιού Δημήτρης Καρύδης. η μητέρα του παιδιού είναι από την Ικαρία και είχαν έρθει να κάνουν τις διακοπές τους.

Φωτογραφίες: ereportaz.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook