Με κίτρινα λουλούδια στα χέρια ο κόσμος και οι φίλοι της ΑΕΚ απαοχαιρετούν τον 29χρονο Μιχάλη που δολοφονήθηκε από τους χούλιγκαν.

Tο τελευταίο «αντίο» είπαν η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι στον 29χρονο Μιχάλη Κατσουρή, που δολοφονήθηκε μετά από επίθεση χούλιγκαν ‘έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας.

«Πού σε πηγαίνουν παιδάκι μου;» είπε υποβασταζόμενη η μητέρα του, ενώ, την ώρα που το φέρετρο έβγαινε από την εκκλησία οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Η οικογένεια του, οι συγγενείς, οι φίλοι του και ο οργανισμός της ΑΕΚ αποχαιρετούν τον 29χρονο Μιχάλη Κατσουρή στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου, στην Ελευσίνα. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του Μιχάλη Κατσουρή , μητέρα του και ο πατέρας του, που κατέρρευσαν και χρειάστηκε να νοσηλευτούν, μόλις έμαθαν το χειρότερο που μπορεί να ακούσει ένας γονιός, ότι έχασαν το παιδί τους.

Η νεκροφόρα που μετέφερε τη σορό του 29χρονου φέρει κιτρινόμαυρες κορδέλες, ενώ το φέρετρο ήταν στολισμένο με κίτρινα τριαντάφυλλα και ένα κασκόλ της ΑΕΚ που γράφει Original.

Παράλληλα, ο δήμος Ελευσίνας έκανε γνωστό πως μέχρι την τέλεση της κηδείας του Μιχάλη Κατσουρή δεν θα πραγματοποιηθεί στην πόλη καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση.


Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «σε ένδειξη πένθους για τον άδικο χαμό του 28χρονου συμπολίτη μας Μιχάλη Κατσούρη και μέχρι την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας, δεν θα πραγματοποιηθεί καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση, στα όρια του Δήμου μας. Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στεκόμαστε στο πλευρό της, αυτές τις τραγικές στιγμές. Καλό ταξίδι, Μιχάλη…».


Η επιθυμία της οικογένειας του Μιχάλη

Στο μήνυμά της, η οικογένεια του Μιχάλη ανέφερε: «Ο Μιχάλης μας ήταν παιδί ευαίσθητο, καλόκαρδο που βοήθησε με αυτοθυσία στις φωτιες, βοηθούσε άστεγους και είχε μεγάλη πίστη στο Θεό. Γι’ αυτό η οικογένεια του, αποφασίσαμε αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές για μικρά παιδιά, υπέρ του Σωματείου “ΕΛΠΙΔΑ -ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ” στη μνήμη του αδικοχαμένου μας».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook