Θέμα χρόνου φαίνεται να είναι η ταυτοποίηση των δραστών της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Νέα, συγκλονιστικά ντοκουμέντα από την δολοφονική επίθεση των χούλιγκαν, έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Στην πολυσέλιδη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για τους Κροάτες χούλιγκαν τους Blue Bad Boy , περιλαμβάνονται σωρεία βίντεο από τις επιθέσεις και τα άγρια επεισόδια που προκάλεσαν το μοιραίο βράδυ.
Ένα από τα βίντεο μάλιστα φέρεται να έχει καταγράψει και το δολοφονικό χτύπημα που δέχτηκε ο οπαδός της ΑΕΚ Μιχάλης Κατσουρής που άφησε έξω από το γήπεδο την τελευταία του πνοή.

Επίσης στη δικογραφία περιλαμβάνονται και φωτογραφίες ντοκουμέντα που καταγράφουν καρέ – καρέ τις τελευταίες στιγμές του Μιχάλη και πως κατέρρευσε δίπλα στο περίπτερο.

Στην 1η φωτογραφία φέρεται ο Μιχάλης προσπαθεί να σταθεί όρθιος καθώς αιμορραγεί από την μαχαιριά που έχει δεχτεί. Είναι μπροστά στο περίπτερο και κάποιος προσπαθεί να τον συγκρατήσει για να μην πέσει.


Στην 2η φωτογραφία ο Μιχάλης φέρεται να έχει καταρρεύσει είναι στο έδαφος μπροστά από το περίπτερο και δίπλα του είναι κάποια άτομα.


H ΕΛ.ΑΣ έχει συλλέξει δεκάδες βίντεο από κάμερες ασφαλείας αλλά και από χρήστες του διαδικτύου που δείχνουν την κάθοδο των Κροατών χούλιγκανς στη Νέα Φιλαδέλφεια και αναλύει όλα τα στοιχεία, ώστε να καταλήξει στο ποιος ήταν αυτός που έδωσε τη θανατηφόρα μαχαιριά στον Μιχάλη Κατσουρή.

Σε άλλη φωτογραφία φαίνεται πιθανώς ο Μιχάλης, τη στιγμή που έχει δεχτεί το χτύπημα.


Σε άλλη φωτογραφία που περιλαμβάνεται στη δικογραφία αποτυπώνονται τα επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ.


Στην τελευταία φωτογραφία φαίνεται η ομάδα που φέρεται να έχει χτυπήσει τον Μιχάλη.

Τα κρίσιμα λεπτά από τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης στον Μιχάλη αποτυπώνονται και σε βίντεο που είδε νωρίτερα το φως της δημοσιότητας:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook