Συγκλονιστικές λεπτομέρειες βλέπουν το φώς της δημοσιότητας για την αδελφοκτονία στην Ευρυτανία.

Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχτηκε στο χωριό Γρανίτσα της Ευρυτανίας όταν ο ένας αδελφός πυροβόλησε και σκότωσε τον άλλο και μάλιστα μπροστά στα μάτια της ανήλικης ανιψιάς του.

Την αιτία του καβγά που φαίνεται να οδήγησεστην αδελφοκτονία στη Γρανίτσα της Ευρυτανίας αναζητούν οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση της δολοφονίας του άνδρα , το απόγευμα της Δευτέρας, με δράστη τον αδερφό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το vimapoliti.gr ο δράστης πυροβόλησε εξ επαφής με καραμπίνα τον αδερφό του έξω από το σπίτι της μητέρας τους.

Προηγούμενως και για άγνωστο μέχρι λόγο, ο δράστης που είναι οικοδόμος είχε πυροβολήσει και το άλογο του αδελφού του που ήταν κτηνοτρόφος.

Το χρονικό της τραγωδίας άρχισε να εκτυλίσσεται από το μεσημέρι της Δευτέρας όταν τα δύο αδέρφια βρέθηκαν στο καφενείο της γειτονιάς, χωρίς τίποτα να προμηνύει τι θα ακολουθούσε τις επόμενες ώρες.

Κάποια στιγμή τα δύο αδέρφια έφυγαν για να πάνε για φαγητό στο σπίτι της μητέρας τους και εκεί, για άγνωστο ακόμα λόγο, λογομάχησαν.

Τότε ήταν που ο ένας αδερφός, ο δράστης του φονικού βγήκε από το σπίτι, έβγαλε καραμπίνα και πυροβόλησε το άλογο του άλλου αδερφού.

Όταν ο κτηνοτρόφος και ιδιοκτήτης του αλόγου εκείνος βγήκε από το σπίτι για να δει τι είχε συμβεί, ο αδερφός του έστρεψε την καραμπίνα προς το μέρος του και τον πυροβόλησε στο στήθος, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.

Στο σημείο έσπευσαν πλήρωμα του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί για τη διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ ο δράστης, σύμφωνα με την ΕΡΤ, έχει συλληφθεί και ανακρίνεται, ενώ θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook