«Φως» στις έρευνες για τη δολοφονία του Μιχάλη στη Νέα Φιλαδέλφεια αναμένεται να ρίξουν και τα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων που εξετάζονται από τις Αρχές.

Η ασφάλεια κατάσχεσε από την πρώτη στιγμή τα τηλέφωνα των Κροατών χούλιγκαν που συνελήφθησαν για τα επεισόδια γύρω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως προκύπτει κι από ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο που εξασφάλισε ο ΣΚΑΪ η επεξεργασία των δεδομένων από ορισμένα κινητά έχει ήδη ξεκινήσει. Παρακάτω βλέπουμε μια φωτογραφία από το ιστορικό αναζήτησης στην εφαρμογή GPS Google maps. Προκύπτει όλο το δρομολόγιο που έχει κάνει ο συγκεκριμένος οπαδός:


Στο κινητό υπάρχουν συγκεκριμένες διευθύνσεις σε διαμέρισμα στην Αθήνα στους Αμπελόκηπους και σε συγκεκριμένη διεύθυνση στο Μαρούσι, και η τελευταία αναζήτηση στο ιστορικό είναι στο σταθμό Ειρήνη. Όπως προκύπτει δηλαδή, έδρασαν βάσει σχεδίου και βάσει οδηγιών, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΙ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων .

Εξάλλου, σε πλάνα που εξασφάλισε ο ΣΚΑΪ, σαν άλλος τακτικός στρατός, οι Κροάτες χούλιγκαν διακρίνονται να φορούν διακριτικά στον αριστερό ώμο για να αναγνωρίζονται μεταξύ τους την ώρα των συμπλοκών.

Μυστήριο με κομβόι 50 μοτοσικλετών στη Ριζούπουλη μετά τη δολοφονία του Μιχάλη
Οι αστυνομικοί που πέρασαν χειροπέδες στους χούλιγκαν αναφέρονται και σε μία ομάδα – μυστήριο πενήντα δικυκλιστών που εντόπισαν να κινείται 20 λεπτά μετά τη λήξη των επεισοδίων έξω από το γήπεδο της Ριζούπολης, σύμφωνα με το ρεπορταζ του MEGA από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Εξετάζεται εάν πρόκειται για Έλληνες οπαδούς που βοήθησαν τους Κροάτες χούλιγκαν στη διαφυγή τους.
«Περί 23.50 ώρα όταν φτάσαμε στο γήπεδο της Ριζούπολης από την πλευρά των Ανθέων, είδαμε να βρίσκονται εκεί ομάδα με περίπου πενήντα δίκυκλα με δύο επιβάτες το καθένα, σχεδόν τριάντα μέτρα μακριά μας. Μόλις μας αντιλήφθηκαν και εκείνοι, ανέστρεψαν τα οχήματά τους και διέφυγαν στο σύνολό τους με κατεύθυνση προς την οδό Χαλκίδος», αναφέρει αστυνομικός.

Ένα τέταρτο νωρίτερα, μία ομάδα περίπου 150 χούλιγκαν είχε τραπεί σε φυγή.

«Την 23.35 εντοπίσαμε στη συμβολή των οδών Προμπονά και Αριοβαρζανού μία ομάδα ατόμων, 150 περίπου, τα οποία έφεραν σκουρόχρωμα ρούχα και κινήθηκαν προς την οδό Αριοβαρζανού. Τα ανωτέρω άτομα τα ακολούθησαν έτερες αστυνομικές δυνάμεις και μας ενημέρωσαν ότι τα άτομα αυτά συμμετείχαν στα προαναφερόμενα επεισόδια και είχαν τραπεί σε φυγή».

Πέντε λεπτά μετά, οι αστυνομικοί ακινητοποιούν τέσσερις από αυτούς.

«Κινούμενοι επί της Ανθέων τα άτομα αυτά κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος μας και ενήργησαν επίθεση σε βάρος των ομάδων ΔΡΑΣΗ, με τα χέρια και τα πόδια τους. Εμείς περί ώρα 23.40 καταφέραμε και ακινητοποιήσαμε τέσσερις εξ αυτών».

Οι αστυνομικές δυνάμεις που πρώτες έφτασαν στο σημείο, επιχείρησαν να σταματήσουν τα επεισόδια αλλά δυστυχώς ήταν πια αργά για τον 29χρονο οπαδό της ΑΕΚ ο οποίος κατέρρευσε από αιμορραγία.

«Το πλήθος διαλύθηκε και καταφέραμε να ακινητοποιήσουμε και να δεσμεύσουμε τρία άτομα. Με την πλήρη αποχώρηση των ατόμων, διαπιστώσαμε ότι υπήρχαν δύο τραυματισμένα άτομα κοντά στο γήπεδο, τα οποία είχαν τις αισθήσεις τους και άμεσα καλέσαμε το ΕΚΑΒ».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook