Ένα ζευγάρι , 49 και 45 ετών έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Σερρών. Τραυματίστηκαν αλλά ζούν τα δύο παιδιά του ζευγαριού

Τροχαίο δυστύχημα έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 όταν ΙΧ μεγάλου κυβισμού, προσέκρουσε πάνω σε φορτηγό.


Ένας άντρας 48 ετών και μια γυναίκα, 45 ετών είναι νεκροί ενώ τραυματίστηκαν τα ανήλικα παιδιά τους , 10 και 12 ετών, που μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Παπαγεωργίου”..


Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, το Ι.Χ. αυτοκίνητο της οικογένειας, που έφερε ρουμανικές πινακίδες κυκλοφορίας, συγκρούστηκε με φορτηγό όχημα στο 18ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Σερρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο 12χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου. Για την αντιμετώπιση των τραυμάτων του, πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια θα νοσηλευτεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Ο 10χρονος αδερφός του τραυματίστηκε ελαφρύτερα και βρίσκεται εκτός κινδύνου. Ο ανήλικος νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου “Παπαγεωργίου”.

Πηγή φωτογραφιών : Rthess

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook