Στο φοβερό τροχαίο που έγινε χτές στην Εθνική Θεσσαλονίκης - Σερρών σκοτώθηκαν οι γονείς, ενώ τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται τα δύο παιδιά τους.

Το αυτοκίνητο της οικογένειας των Ρουμάνων συγκρούστηκε με φορτηγό όχημα στο 18ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Σερρών, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Νεκροί από το σοβαρό τροχαίο, ανασύρθηκαν οι γονείς, 49 ετών ο πατέρα και 45 η μητέρα, ενώ τα δύο αγόρια της οικογένειας , 12 και 10 χρόνων μεταφέρθηκαν τραυματισμένα στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της  Θεσσαλονίκης.


Ο 12χρονος γιος της οικογένειας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο και το 10χρονο αδερφάκι του είναι καλύτερα στην υγεία του και νοσηλεύεται προληπτικά.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, ο Βούλγαρος οδηγός της νταλίκας, που συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο της οικογένειας, φέρεται να είπε στην αστυνομία: «δεν αντιλήφθηκα το παραμικρό, πήγαινα κανονικά στην πορεία μου, άκουσα έναν πολύ δυνατό κρότο και αισθάνθηκα την σύγκρουση στο πίσω μέρος του οχήματός μου».

Στο χειρουργείο ο 12χρονος γιος της οικογένειας
Σε σοβαρή κατάσταση παραμένει ο 12χρονος γιος της οικογένειας που υποβλήθηκε χθες, Τετάρτη, σε λεπτή χειρουργική επέμβαση. Η κατάσταση του ήταν, μάλιστα, τόσο σοβαρή ώστε να τεθεί σε επιφυλακή και η ΜΕΘ του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου, αλλά και σε ένα ακόμα που είναι ειδικευμένο σε περιπτώσεις παιδιών.

Τελικά όμως το παιδί δεν χρειάστηκε να φύγει και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook