Επίθεση με πυροβολισμούς στο αστυνομικό τμήμα από αγνώστους που επέβαιναν σε μετοσυκλέτα. Δεν υπάρχουν τραυματίες ή υλικές ζημιές.

Οι τρείς δράστες που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα και προσέγγισαν το αστυνομικό τμήμα στον Άγιο Δημήτριο στην οδό Αργοστολίου και πυροβόλησαν 4 τουλάχιστον φορές.

Η ένοπλη επίθεση κατά του αστυνομικού τμήματος στον Άγιο Δημήτριο, σημειώθηκε στις 02:10 τα ξημερώματα της Παρασκευής (18/8).


Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, στο σημείο βρέθηκαν 4 κάλυκες και ένα φυσίγγι, όλα αβολίδοτα.
Τη διερεύνηση του περιστατικού έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Δημητρίου, μέχρι στιγμής έχουν γίνει έξι προσαγωγές ατόμων, αλλά ακόμα είναι άγνωστο αν σχετίζονται με το συμβάν.

Για το συμβάν με τους πυροβολισμούς στο Τμήμα, το σήμα της ΕΛ.ΑΣ, αναφέρει τα εξής:

«Ειδικότερα την 02:10 ώρα της 18ης Αυγούστου, ο σκοπός του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Δημητρίου, αντελήφθη ένα δίκυκλο – παπάκι– να κινείται αντίθετα στην οδό Αργοστολίου, με τρεις επιβαίνοντες. Κατά την προσπάθειά του να το ελέγξει φτάνοντας μπροστά στο τμήμα το δίκυκλο, μείωσε για λίγο ταχύτητα, ο τρίτος εκ των επιβατών πυροβόλησε στον αέρα και ανέπτυξε ξανά ταχύτητα, συνεχίζοντας να κινείται αντίθετα στην οδό Αργοστολίου, διαφεύγοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άμεσα ειδοποιήθηκε το κέντρο της Άμεσης Δρασης για αναζητήσεις. Πραγματοποιήθηκε αποκλεισμός του χώρου. Στο σημείο του συμβάντος ανεβρέθηκαν τέσσερις καλυκες και ένα φυσίγγιο κρότου, τα οποία φωτογραφήθηκαν από συνεργείο της Διευθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, περισυνελέγησαν κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν για εξέταση».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook