Στον ανακριτή από τη ΓΑΔΑ οδηγήθηκε σήμερα ο 43χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού που συνελήφθη χτες με ένταλμα

Ο 43χρονος χούλιγκαν, οπαδός του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ενώπιον της ανακρίτριας χωρίς δικηγόρο, ενώ βαρύ είναι το κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια με τραγική κατάληξη τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

Ο 43χρονος Έλληνας χούλιγκαν που συνελήφθη χτες δυνάμει εντάλματος που εκδόθηκε εναντίον, ζήτησε και πήρε προθεσμία σήμερα από την ανακρίτρια, προκειμένου να απολογηθεί την ερχόμενη ενβδομάδα, ενώ μέχρι τότε κρατείται στη ΓΑΔΑ.

Ο 43χρονος, κατηγορείται για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένη περίπτωση έκρηξης με πρόθεση, διακεκριμένη περίπτωση προμήθειας και κατοχής μεγάλης ποσότητας εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών, βιαιοπραγία κατά άλλων, για επικίνδυνη σωματική βλάβη, τελεσμένη και σε απόπειρα, διατάραξη κοινής ειρήνης, για φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατ’ εξακολούθηση, για οπλοφορία, οπλοχρησία, παράνομη κατοχή και χρήση φωτοβολίδων καθώς και για εμπρησμό από πρόθεση από τον οποίο μπορεί να προκύψει κίνδυνος για ξένα πράγματα από κοινού, φερόμενες ως τελεσθείσες υπό τις επιβαρυντικές περιστάσεις του Επαγγελματικού και Ερασιτεχνικού Αθλητισμού.

Ο ίδιος πάντως σύμφωνα με πληροφορίες αρνείται κάθε συμμετοχή στα επεισόδια της Νέα Φιλαδέλφειας και υποστηρίζει ότι δεν βρισκόταν καν στην Αθήνα το μοιραίο βράδυ αλλά σε νησί του Ιονίου.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε σπίτι στην περιοχή του Γκύζη, σε αυτοκίνητο και δίκυκλη μοτοσικλέτα του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• κεντρική μονάδα υπολογιστή, με το καλώδιο παροχής ρεύματος και εικόνας,
• 2 μεταλλικά μπαστούνια baseball
• 2 κράνη, χρώματος μαύρο,
• συσκευή κινητού τηλεφώνου,
• ξύλινο στειλιάρι και
• κράνος, χρώματος μαύρο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook