Φρικτό τροχαίο στη Φωκίδα με μια γυναίκα οδηγό να βρίσκει μαρτυρικό θάνατο από φωτιά μέσα στο αυτοκίνητο της. Διακόπηκε η κυκλοφορία στην εθνική οδό Λιβαδειάς - Άμφισσας…

Από το τροχαίο που συνέβη στη Φωκίδα μετά από μετωπική σύγκρουση ΙΧ αυτοκινήτου με τουριστικό λεωφορείο τραυματίστηκαν ελαφρά 5 αλλοδαποί επιβάτες που μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Άμφισας

Το τρομερό τροχαίο δυστύχημα με μετωπική σύγκρουση λεωφορείου με ΙΧ αυτοκίνητο σημειώθηκε στις 3:30’ το μεσημέρι της Κυριακής (20/8) στη 52,9 χ/θ της εθνικής οδού Λιβαδειάς – Άμφισσας στο ύψος του Χρισσού.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ΙΧ αυτοκίνητο με οδηγό μια 67χρονη Ελληνίδα, συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο που μετέφερε Κινέζους τουρίστες από τους Δελφούς.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν το αυτοκίνητο να ανατραπεί και να πάρει φωτιά, ενώ η άτυχη γυναίκα εγκλωβίστηκε σε αυτό και βρήκε τραγικό θάνατο.

Μάλιστα σύμφωνα με πηροφορίες του LamiaReport, μπροστά πήγαινε άλλο ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η κόρη τους 67χρονης.

Από το λεωφορείο που όπως  φαίνεται στη φωτογραφία βγήκε τέρμα δεξιά προσπαθώντας να αποφύγει τη σύγκρουση,  πέντε από τους 34 επιβάτες, τραυματίστηκαν ελαφρά.

Στο σημείο μετέβησαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, συνολικά 14 άτομα με 5 οχήματα, ενώ εκλήθη και η 7η ΕΜΑΚ που δε χρειάστηκε τελικά να επέμβει.

Προανάκριση για το φοβερό δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άμφισσας, που έκλεισε την κυκλοφορία στο σημείο, η οποία και διεξάγεται από εναλλακτική οδό μέσω του χωριού.

Πηγή: lamiareport.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook