Δημήτρης Λιγνάδης: Ένα ζευγάρι τον είχε μηνύσει για ασέλγεια σε βάρος του γιού τους το 1984
Το φώς της δημοσιότητας είδε άλλη μία ιστορία με φερόμενο ως πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Λιγνάδη, από το 1984, δηλαδή πριν από …38 χρόνια!
Τότε ένα ζευγάρι καλλιτεχνών κατήγγειλε τον Δημήτρη Λιγνάδη για σεξουαλική παρενόχληση του 14χρονου γιού τους, αλλά στη συνέχεια απέσυραν τη μήνυση για το καλό του παιδιού.
Σύμφωνα με το MEGA, ο παραιτηθείς καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου έκανε τότε παρέα με τους δύο καλλιτέχνες και προσπάθησε να προσεγγίσει τον 14χρονο γιο τους.
Αρχικά, τον χάιδευε, στη συνέχεια επέμεινε με τηλέφωνα και του έλεγε: «Αυτή είναι η φύση σου και πρέπει να την αποδεχτείς».
Το παιδί δέχθηκε αφόρητη πίεση και φέρεται ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, με τους γονείς του να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο έγκαιρα, αποτρέποντας το μοιραίο.
Ένα χρόνο μετά ο γιός τους, τους είπε τους λόγους για τους οποίους αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και οι γονείς προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη
Την προηγούμενη εβδομάδα όταν ο Δημήτρης Λιγνάδης πήγε στην Πέτρου Ράλλη για δακτυλοσκόπηση, διαπιστώθηκε ότι του είχαν πάρει και στο παρελθόν αποτυπώματα. Ωστόσο το ποινικό του μητρώο ήταν καθαρό γιατί οι γονείς του 14χρονου τότε, απέσυραν τελικώς την μήνυση γιατί φοβήθηκαν ότι θα έβλαπτε τον γιο τους.
Ολες οι Ειδήσεις
- Αττική: Δείτε σε ποιες παραλίες απαγορεύεται η κολύμβηση
- «Έπεσαν ηρωικά στο βωμό του καθήκοντος»: Η Πυροσβεστική για τους δύο νεκρούς στη φωτιά στο Ρέθυμνο
- Νεκροί δύο πυροσβέστες που επιχειρούσαν στη μεγάλη φωτιά στη Νέα Κρύα Βρύση Ρεθύμνου – Εγκλωβίστηκαν στο όχημα τους – Μπαράζ μηνυμάτων από το 112 για εκκενώσεις οικισμών (βίντεο)
- Θανάσης Αυγερινός: Αποχωρεί με αιχμές από εκπρόσωπος του κόμματος Καρυστιανού – Καταγγέλλει «ύποπτους – φυτευτούς συμβουλάτορες» μέσα στο κόμμα
- Ο Τάσος Αρνιακός στο ACTION 24 – Η ανακοίνωση του σταθμού
- ΠΑΟΚ – Ντιναμό Κιέβου την Πέμπτη 30 Ιουλίου στις 20:45 στο ΟΡΕΝ
- Ο Απόστολος Τεληκωστόγλου μιλά στην Ντορέττα Παπαδημητρίου για τα όνειρα του Λος Άντζελες 2028 και τη δύναμη της ψυχικής προετοιμασίας
- Κυψέλη: Αυτή η 38χρονη Βρετανίδα που η σορός της βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα σε εγκαταλελειμμένο κτίριο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook