Το φώς της δημοσιότητας είδε άλλη μία ιστορία με φερόμενο ως πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Λιγνάδη, από το 1984, δηλαδή πριν από …38 χρόνια!

Τότε ένα ζευγάρι καλλιτεχνών κατήγγειλε τον Δημήτρη Λιγνάδη για σεξουαλική παρενόχληση του 14χρονου γιού τους, αλλά στη συνέχεια απέσυραν τη μήνυση  για το καλό του παιδιού.

Σύμφωνα με το MEGA, ο παραιτηθείς καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου έκανε τότε παρέα με τους δύο καλλιτέχνες και προσπάθησε να προσεγγίσει τον 14χρονο γιο τους.

Αρχικά, τον χάιδευε, στη συνέχεια επέμεινε με τηλέφωνα και του έλεγε: «Αυτή είναι η φύση σου και πρέπει να την αποδεχτείς».

Το παιδί δέχθηκε αφόρητη πίεση και φέρεται ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, με τους γονείς του να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο έγκαιρα, αποτρέποντας το μοιραίο.

Ένα χρόνο μετά ο γιός τους, τους είπε τους λόγους για τους οποίους  αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει  και οι γονείς  προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη

Την προηγούμενη εβδομάδα όταν ο Δημήτρης Λιγνάδης πήγε στην Πέτρου Ράλλη για δακτυλοσκόπηση, διαπιστώθηκε ότι του είχαν πάρει και στο παρελθόν  αποτυπώματα. Ωστόσο το ποινικό του μητρώο ήταν καθαρό γιατί οι γονείς του 14χρονου τότε, απέσυραν τελικώς την μήνυση γιατί φοβήθηκαν ότι θα έβλαπτε τον γιο τους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook