Ο Τούρκος μεγιστάνας και η σύζυγος του τραυματίστηκαν ενώ τα δύο τους παιδιά πρόλαβαν και πήδηξαν από το ταχύπλοο πριν πέσει πάνω στα βράχια

Ποιος είναι ο Τούρκος μεγιστάνας Αλί Σαμπανσί και η σύζυγος του που τραυματίστηκαν σοβαρά στα ανοιχτά της Λέρου.

Ο Τούρκος μεγιστάνας και η σύζυγος του τραυματίστηκαν ενώ τα δύομ τουςν παιδιά πρόλαβαν και πήδηξαν από το ταχύπλοο πριν πέσει πάνω στα βράχια

Ο Τούρκος επιχειρηματίας Αλί Σαμπαντσί και η σύζυγός του Βουσλάτ Ντογκάν Σαμπαντσί, είναι γόνοι δύο από τις πλουσιότερες τουρκικές οικογένειες, τραυματίστηκαν σε σοβαρό ατύχημα με ταχύπλοο σκάφος κατά τις διακοπές τους στην Ελλάδα και διακομίστηκαν εσπευσμένα στην Τουρκία.

Το ζευγάρι τραυματίστηκε στα ανοιχτά της Λέρου ενώ βρισκόταν σε διακοπές, σύμφωνα με πληροφορίες, το ταχύπλοο έπεσε σε βράχο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.Τα δύο τους παιδιά πρόλαβαν και πήδηξαν στη θάλασσα και είναι καλά στην υγεία τουw

Το ζευγάρι διακομίστηκε αρχικά εσπευσμένα στην Αλικαρνασσό, και κατόπιν σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης την Παρασκευή, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Demiroren.

OΑλί Σαμπανσί είναι ένας από τους επιφανείς άνδρες της Τουρκίας και έχει συμπεριληφθεί στην 54η θέση της λίστας του Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο το 2017, με περιουσία άνω των 650 εκατ. δολαρίων.

Είναι παντρεμένος με τη Βουσλάτ Ντογκάν Σαμπανσί, κόρη του μεγιστάνα Αϊντίν Ντογκάν, ο οποίος είναι πρόεδρος του δημοσιογραφικού συμβουλίου της Hürriyet. Έχουν δυο γιους.

Το σοβαρό ατύχημα στη Λέρο
Στην εντατική ιδιωτικού νοσοκομείου της Κωνσταντινούπολης σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο Τούρκος μεγιστάνας, ιδιοκτήτης της Pegasus Airlines και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Esas Holding, Αλί Σαμπανσί, μετά από πολύ σοβαρό ατύχημα με ταχύπλοο σκάφος, που οδηγούσε ο ίδιος, στη Λέρο.

Τα τουρκικά ΜΜΕ έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο με τη μεταφορά του ζεύγους στην Τουρκία

Μαζί με τον Αλί Σαμπανσί στο ταχύπλοο, το οποίο έπεσε στα βράχια, βρισκόταν την ώρα του ατυχήματος και η σύζυγός και τα δύο παιδιά του. Η γυναίκα του, Βουσλάτ Ντογάν Σαμπανσί, τραυματίστηκε επίσης, αλλά η κατάστασή της παρουσιάζει βελτίωση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι πήγαινε μαζί με τα παιδιά του από τους Λειψούς σε εστιατόριο στη Λέρο, όταν έγινε το ατύχημα, με σκάφος το οποίο οδηγούσε ο ίδιος ο επιχειρηματίας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook