Ο ιδιοκτήτης του αλόγου έπιασε επ' αυτοφώρω τον δράστη κι εκείνος τόβαλε στα πόδια

Απίστευτο περιστατικό κακοποίησης ζώου σε περιοχή του Πηλίου καταγγέλθηκε στην Αστυνομία και αφορά σε απόπειρα βιασμού αλόγου με δράστη έναν αλλοδαπό άνδρα πιθανότατα εργάτη γής .

Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr,ένας επιχειρηματίας που είναι και ο ιδιοκτήτης του αλόγου κατήγγειλε ότι πρίν από δύο μέρες ένας αλλοδαπός μετέβη στο κτήμα που διατηρεί στην παραλία των Κάτω Λεχωνίων και αποπειράθηκε να βιάσει μία θηλυκή φοράδα.

Όπως είπε ο επιχειρηματίας που ήταν και αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού ο δράστης «το έριξε κάτω ( το άλογο), του έδεσε τα μπρος με τα πίσω πόδια (παστούρωμα) και άρχισε τις περιπτύξεις».

Για καλή τύχη του ζώου, εκείνη τη στιγμή επέστρεψε ο ιδιοκτήτης και ο άνδρας δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τις αρρωστημένες πράξεις του. «Τον κυνηγήσαμε, αλλά χάθηκε…» ανέφερε, ο επιχειρηματίας που πήγε στο κτήμα του μαζί με έναν φίλο του.

Το σοκ για τον ίδιο και τον φίλο του ήταν μεγάλο, καθώς δεν μπορούσαν να πιστέψουν το συμβάν που είχαν δεί εκείνη την ημέρα.

Αυτό που περιμένουν τώρα, είναι να συλληφθεί ο φερόμενος ως δράστης, τα χαρακτηριστικά του οποίου έχουν δοθεί στην Αστυνομία. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook