Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του. Επικαλέστηκε ψυχιατρικά προβλήματα και αρνείται ότι είναι εμπρηστής.

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 45χρονος που κατηγορείται ότι έβαλε φωτιές στην ευρύτερη περιοχή του Αυλώνα και απολογήθηκε σήμερα στον ανακριτή, ο οποίος διέταξε και να υποβληθεί ο κατηγορούμενος σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Ο κατηγορούμενος, σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί για εμπρησμό από πρόθεση, σε βαθμό κακουργήματος κατά την απολογία του, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε την κατηγορία, υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει βίντεο που να τον δείχνει να βάζει φωτιά, ενώ όπως ισχυρίστηκε είχε προσαχθεί άλλος ύποπτος για τη φωτιά, που όμως τελικά δεν συνελήφθη.

Σύμφωνα με τον συνήγορο του κατηγορούμενου, Κωνσταντίνο Γώγο, ο εντολέας του αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και έτσι ο δικαστικός λειτουργός διέταξε την διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης προκειμένου να διαπιστωθεί αν ισχύει ο ισχυρισμός του 45χρονου.

Σε περίπτωση που η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη διαπιστώσει ότι πράγματι ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει κάποια ψυχική νόσο, η κράτηση του θα συνεχιστεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook