O νέος «σερίφης» στον Έβρο που «έπιασε» τέσσερις μετανάστες και προχώρησε σε ρατσιστικό παραλήρημα χαρακτηρίζοντας τους «επενδυτές», έχει παρελθόν σε παρόμοιου τύπου «κηρύγματα»

Ο ίδιος μίλησε στο LIVE NEWS και ισχυρίστηκε πως έχει αδικηθεί και δεν ήθελε να κάνει κακό στους μετανάστες.
«Εμείς δεν τους χτυπήσαμε ήταν καμένοι από τις φωτιές, τους δώσαμε νερό και τους βάζαμε νερό στα εγκαύματα. Λέω εγώ ότι τους ”πιάσαμε ”στο βίντεο; Ή ότι καίνε αυτοί;».

Και έδωσε τη δική του εκδοχή στην ιστορία, τονίζοντας πως το μόνο που ήθελε να κάνει ήταν να προσφέρει βοήθεια στους τέσσερις ανθρώπους καθώς έφεραν εγκαύματα στο σώμα τους.

Μάλιστα είπε πως προσπάθησε να επικοινωνήσει με το 112, και τελικά συνδέθηκε με Αθήνα, όπου δεν κατάφερε να τους εξηγήσει την κατάσταση.

‘Οσα είπε αναλυτικά στο Live News:
«Ο ένας ήταν πολιτικός μηχανικός, ο άλλος ήταν μηχανικός αυτοκινήτων και ο άλλος ήταν αγρότης. Ο πολιτικός μηχανικός ήταν αυτός που ήταν πάρα πολύ καμένος και ο αγρότης ήταν καμένος στο πρόσωπο και λίγο στα χέρια του, ενώ ο πολιτικός μηχανικός ήταν τσουρουφλιασμένος. Για να τα ξέρω αυτά τα πράγματα, φανταστείτε ότι κάναμε ανθρώπινη κουβέντα με τα παιδιά.

»Τίποτα άλλο δεν θέλω να δηλώσω, θα λάμψει η αλήθεια. Η δικηγόρος μου έχει αναλάβει, θα λάμψει η αλήθεια, η δικαιοσύνη ακόμα διερευνά, δεν ξέρω η άλλη πλευρά τι κάνει και ποια είναι η άλλη πλευρά γιατί μηνύσεις δεν γίνανε.
Απλά έχουν όλοι καεί να μας φάνε, έχουν πέσει επάνω μας για να μας φάνε… ‘οι κακοί φασίστες, αυτόκλητοι σερίφηδες’».

Αντιεμβολιαστής και κατά των ταυτοτήτων ποζάρει με σταυρό και εξαπολύει πύρινα κηρύγματα

Και στο παρελθόν έκανε αναρτήσεις στο facebook, με τα βίντεο να έχουν τον χαρακτηριστικό τίτλο «αμπόλιαστος». Λέει «όχι» στις νέες ταυτότητες, είναι αντιεμβολιαστής ενώ καλεί σε αντίσταση στο «χάραγμα».

Ο νέος επίδοξος σερίφης είχε υποστηρίξει τον άλλον άνδρα που πριν από μερικές μέρεες είχε κλείσει σε τρέϊλερ φορτηγού 13 μετανάστες και τους κατηγορούσε ότι αυτοί έβαζαν τις φωτιές.

«Αυτήν την στιγμή το ελληνικό κράτος διώκει τον άνθρωπο που έπιασε τους εμπρηστές, έλεγε. Είναι δυνατόν; Και όμως η κρατική ασφάλεια αυτήν την στιγμή έπιασε τον άνθρωπο. Οργίστηκε λέει το ίντερνετ με το βίντεο. Ρε αυτοί μας καίνε και σεις τους λυπάστε;», ανέφερε σε ανάρτησης στο Facebook.

O αντιεμβολιαστής «πολιτοφύλακας» θα ποζάρει με εμφανή τον σταυρό στο στήθος του στα κοινωνικά δίκτυα.
«Αποδίδουμε την αγάπη μας, τον ασπασμό μας να ξέρετε ότι εμείς δεν κάνουμε αυτό το live ούτε για να κατακρίνουμε κάποιον ούτε για να πολεμήσουμε κάποιον προσωπικά οι πύρινοι λόγοι δεν γίνονται για να κάψουμε ανθρώπους αλλά για να κάψουμε τα δαιμόνια για να καούνε τα δαιμόνια για να φωτιστεί ο κόσμος».

Ο ίδιος όμως σε άλλη του ανάρτηση θα γράψει σε μια επίθεση κατά πάντων:

«Πρέπει από μέσα να ξεκινήσει η δουλειά. Βουλευτές, περιφερειάρχες, νομάρχες, δημοτικοί σύμβουλοι, τα τσιράκια, καναλάρχες, ραδιόφωνα και τηλεοράσεις. Δημοσιοκάφροι. Και μετά ένα καλό καθάρισμα στους επισκόπους και παπάδες. Και όταν τελειώσουν αυτοί μετά ξεκινάμε τους εχθρούς τους άλλους».

«Είναι ρατσιστική βία αν δεχτεί επίθεση Έλληνας διακινητής», ρωτάει σε ανάρτηση

Και σε άλλη του ανάρτηση θα ρωτήσει, απευθυνόμενος σε όσους τοποθετήθηκαν απέναντι στο απαράδεκτο περιστατικό με τους αποκαλούμενους «πολιτοφύλακες» του Έβρου.

«Ερώτηση. Εάν πιάσουμε Έλληνα διακινητή. Και τον σαπίσουμε στο ξύλο θα είναι και αυτό ρατσιστική βία;».
Ο γνωστός στην τοπική κοινωνία νέος «πολιτοφύλακας» είναι κατά των μεταναστών, κατά των ταυτοτήτων και κατά των εμβολίων. Μάλιστα με τόσο έντονη αντίδραση που σε μία ανάρτηση δείχνει γκράφιτι σε βουλγαρικούς σιδηροδρόμους, όπου ένα πιστόλι σημαδεύει έναν γιατρό με ένα εμβόλιο.

Την ίδια ώρα, στο άλλο επεισόδιο με τον «πολιτοφύλακα» με το τρέιλερ όπου και συνελήφθησαν και οι μετανάστες, αθωωθήκαν όλοι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook