Απίστευτες σκηνές βίας σε σχολείο μεταξύ δύο ανηλίκων με τους συμμαθητές τους να βλέπουν απαθείς.

Οι σκηνές βίας σε σχολείο του Καματερού μεταξύ δύο ανηλίκου προκαλούν σοκ.

Τα χτυπήματα σε 15χρονο μαθητή από συμμαθητή του καταγράφονται από κινητό τηλέφωνο με τους υπόλοιπους στο σημείο να παρακολουθούν με απάθεια, δίχως να κάνουν το παραμικρό για να μπει ένα τέλος στα όσα συμβαίνουν μπροστά τους.

Ένα από τα άτομα μάλιστα φροντίζει να βρίσκεται στο κατάλληλο σημείο για να έχει μπροστά του όλο το σκηνικό.
Η μητέρα του παιδιού που τραυματίστηκε μιλάει στο Live News και περιγράφει τον εφιάλτη του γιου της. Πώς ξεκίνησε η επίθεση και τι της είπε ο ανήλικος δράστης όταν τον συνάντησε.

«Πρήστηκε όλο το πρόσωπο του παιδιού, του έχωσε μία αγκωνιά και μετά τον πέταξε κάτω και του έδωσε και σφαλιάρες και συνέχισε και μετά να τον χτυπάει στο κεφάλι. Σε ένα προαύλιο σχολείου που κάθονται εκεί πέρα και μαζεύονται ουσιαστικά τα παιδιά για να μην είναι στο δρόμο» λέει η μητέρα του 15χρονου.

Όλα συμβαίνουν πριν από περίπου ένα μήνα σε σχολείο του Καματερού. Δύο παρέες έχουν μπει για να παίξουν αλλά ξαφνικά τα πράγματα ξεφεύγουν.

Όπως λέει η μητέρα του 15χρονου τραυματία ο δράστης έφτασε στο σημείο δήθεν για να υπερασπιστεί έναν φίλο του. Ο γιος της όπως τονίζει δεν απείλησε κανέναν και ξαφνικά βρέθηκε να δέχεται χτυπήματα στο κεφάλι.
Το παιδί ζαλίζεται από τις γροθιές αλλά αρχικά δεν λέει τίποτα στους γονείς του.

«Ήταν τρία παιδιά μαζί αλλά τα άλλα δεν συμμετείχαν, μόνο αυτός που τον χτύπησε. Δεν μου το είπε καν, ήταν πρησμένο το μάγουλό του, δεν μου είπε τίποτα, μου ψιλοκρυβόταν, τάχα μου ότι κοιμόταν, τάχα μου ότι φεύγει. Εγώ το βίντεο το ανακάλυψα δύο εβδομάδες μετά» συνεχίζει η μητέρα του ανήλικου θύματος.

Το βίντεο της επίθεσης αρχίζει να διακινείται και κάποια στιγμή το βλέπει και η μητέρα του 15χρονου.
«Ήταν στενοχωρημένος, φαινόταν ότι κάτι είχε, αλλά δεν ήθελε να μου πει γιατί απ’ ότι κατάλαβα τον απειλούσαν κιόλας, ότι εάν το μάθουν οι δικοί σου θα έχουμε θέμα» αναφέρει η μητέρα του 15χρονου.

Το θέμα προκαλεί αναστάτωση στην τοπική κοινωνία και μετά από μέρες ενημερώνεται και η αστυνομία.

«Συναντηθήκαμε και με το παιδί και με τη μητέρα του να ζητήσει συγγνώμη υποτίθεται από τον γιο μου. Του εξήγησα ότι με μία συγγνώμη, εάν μου το άφηνε στον τόπο, δεν θα μου το γύριζες πίσω για κανέναν λόγο. Μου είπε πως δεν το έχει ξανακάνει, δεν ξέρει πώς θόλωσε…».

Η συγγνώμη του ανήλικου δράστη θα μπορούσε όπως μας λέει η μητέρα του θύματος να μην έχει καμία σημασία. Αυτό το χτύπημα θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο ακόμα και για τη ζωή του γιου της.

Τα βίαια επεισόδια με πρωταγωνιστές ανήλικα παιδιά συνεχίζονται ακόμα και μέσα σε σχολεία, με γονείς, εκπαιδευτικούς και αστυνομικούς να παρακολουθούν ανήσυχοι την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook