Η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε την καταγγελία 14χρονης κοπέλας ότι έπεσε θύμα αλλεπάλληλου βιασμού από δύο αλλοδαπούς.

Η ανήλικη κατήγγειλε στην Αστυνομία τη φρίκη που έζησε όταν δύο αλλοδαποί την άρπαξαν με τη βία, την οδήγησαν σε παραλία στο Νυδρί της Λευκάδας και την βίασαν ο ένας μετά τον άλλον.

Ο βιασμός της 14χρονης από τους δύο αλλοδαπούς ηλικίας 18 και 21 ετών έχει αναστατώσει το νησί…

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας, η ανήλικη έκανε καταγγελία στους αστυνομικούς το πρωί της Δευτέρας 28 Αυγούστου. Υποστήριξε ότι οι δράστες την πήγαν στην παραλία και εκεί άρχισαν να την βιάζουν διαδοχικά.

Σε άθλια κατάσταση η 14χρονη με εμφανή τα σημάδια της κακοποίησης της πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε για τα όσα έζησε. Οι αστυνομικοί έδωσαν αμέσως εντολή για τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, που πιστοποίησε τους ισχυρισμούς της μαθήτριας.

Οι αστυνομικοί μετά την καταγγελία της και την περιγραφή των δύο ανδρών που έδωσε η ανήλικη, κινητοποιήθηκαν και κατάφεραν να εντοπίσουν τους δύο δράστες και να τους συλλάβουν.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρονται τα εξής για τον αποτρόπαιο βιασμό της ανήλικης: «Συνελήφθησαν, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 18 και 21 ετών, κατηγορούμενοι για βιασμό κατά συναυτουργία και γενετήσιες πράξεις με ανήλικη. Προηγήθηκε, σχετική καταγγελία, στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, το πρωί της Δευτέρας (28.08.2023), σύμφωνα με την οποία, ανήλικη ημεδαπή, εξαναγκάστηκε, από δύο αλλοδαπούς άνδρες, με τη χρήση σωματικής βίας σε συνουσία, το βράδυ της Παρασκευής (25.08.2023), σε παραλία του νησιού.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, που ακολούθησε, ταυτοποιήθηκαν οι δράστες, παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση και άμεσα το συγκεντρωθέν προανακριτικό υλικό υποβλήθηκε στην κατά τόπο αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Η υπόθεση παραπέμφθηκε σε Ανακριτή, απ’ όπου και εκδόθηκαν τα σχετικά εντάλματα σύλληψης. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook