Ο 46χρονος αστυνομικός έκανε περιπολία με την μοτοσικλέτα του όταν συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε μια γυναίκα.

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου 2023 στην πόλη της Αλεξάνδρειας στην Ημαθία και συγκεκριμένα στην οδό Μ. Αλεξάνδρου, μπροστά από τον χώρο που διεξάγεται η λαϊκή αγορά με θύμα έναν 46χρονο αστυνομικό της Τροχαίας ο οποίος ήταν σε υπηρεσία εκτελώντας περιπολία.

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία στην Αλεξάνδρεια από τον θάνατο του 46χρονου αστυνομικού, ο οποίος ήταν πατέρας τεσσάρων ανήλικων παιδιών.

Ο αστυνομικός ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία ενώ είχε εκλεγεί και Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Λουτρού, όπου έμενε με την οικογένειά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, του alexandriamou.gr ένα αυτοκίνητο ”έκλεισε” τον δρόμο σε δικυκλιστή της αστυνομίας του τμήματος Τροχαίας Αλεξάνδρειας, με αποτέλεσμα αυτός να χτυπήσει πάνω σε παρακείμενη κολόνα.

Τα δύο, εμπλεκόμενα οχήματα κινούνταν με χαμηλές ταχύτητες καθώς στο σημείο λειτουργούσε λαϊκή αγορά αλλά η οδηγός του ΙΧ του έκλεισε το δρόμο και ο αστυνομικός έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας.

Ο αστυνομικός στάθηκε άτυχος καθώς χτύπησε στην κολόνα με το κεφάλι και μολονότι φορούσε κράνος, η σύγκρουση ήταν μοιραία.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε πολύ σοβαρά τραυματισμένος σε μονάδα υγείας, αλλά δεν τα κατάφερε και κατέληξε.
Η γυναίκα οδηγός του αυτοκινήτου ήταν έγκυος και υπέστη σοκ.

Η σορός του αδικοχαμένου Αστυνομικού υπεβλήθη σε νεκροψία-νεκροτομή ενώ προανάκριση για τις συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook