Θλίψη στο χώρο της μουσικής έχει προκαλέσει ο θάνατος του Gameboy Melody τα ξημερώματα σε τροχαίο. Οι πρώτες αναρτήσεις συγγενών και φίλων.

Ο γνωστός τράπερ Gameboy Melody, ήταν ο νεκρός 23χρονος αναβάτης της μηχανής που συγκρούστηκε με σταματημένο φορτηγό, τα ξημερώματα της Δευτέρας (4/9 ), στην Πέτρου Ράλλη.

Το θανατηφόρο αυτό δυστύχημα έγινε στις 1:30 τα ξημερώματα επί της οδού Πέτρου Ράλλη, ενώ η 22χρονη Ουκρανή που επέβαινε μαζί με τον τράπερ στην μηχανή διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Αττικό» όπου και δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή.

Πώς έγινε το τροχαίο
Όπως προκύπτει από την μέχρι στιγμής έρευνα της Αστυνομίας ήταν 1.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας (4.9.2023).

Η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 23χρονος μουσικός κινείτο στην οδό Πέτρου Ράλλη με κατεύθυνση από Νίκαια προς Αθήνα.

Φτάνοντας στο ύψος με τον αριθμό 39, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, η μηχανή όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο σήμα της Αστυνομίας, προσέκρουσε στο πίσω μέρος μιας νταλίκας που είχε παρκάρει προσωρινά εκεί και οδηγούσε ένας 58χρονος

Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο νεαρός τράπερ ενώ η 22χρονη φίλη του από την Ουκρανία τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «Αττικόν».

Η είδηση του θανάτου του έφερε θλίψη στην μουσική βιομηχανία και στους φανς με φίλους και συγγενείς να συγκινούν με τις αναρτήσεις τους στα social media.

Η ανάρτηση του Fy

Η ανάρτηση του αδερφού του

Τα σχόλια των φανς κάτω από το τελευταίο ποστ του τράπερ

Ο τράπερ Gameboy ιδιαιτέρα γνωστός και αγαπητός στην νεολαία με τα περισσότερα κομμάτια του να έχουν μεγάλη απήχηση όπως το HOODSTARS όπου ήταν σε συνεργασία με τον αδερφό του (YT) και τον γνωστό πλέον σε όλους Snik αλλά και το Love Stories σε συνεργασία με τον MG.

Τα δυο αυτά τραγούδια έχουν σημειώσει 5.000.000 και 3.000.000 streams στο Spotify αντίστοιχα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook