Έκρυθμη ήταν η κατάσταση στου Ζωγράφου έξω από την Πανεπιστημιούπολη με μία ομάδα περίπου 20 ατόμων να βάζει φωτιές σε κάδους

Στου Ζωγράφου έσπευσαν δυνάμεις τον ΜΑΤ μετά τα επεισόδια που ξέσπασαν μετά τη συγκέντρωση στην Πολυτεχνειούπολη, όταν μια ομάδα έβαλε φωτιά σε κάδους και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής.


Λόγω των επεισοδίων έκλεισε η Ούλοφ Πάλμε από τη διασταύρωση με την οδό Ευφρονίου, ωστόσο λίγο μετά τις 10:00 άνοιξε η λεωφόρος.

Νωρίτερα, κατά τις 17:30, είχε προηγηθεί συγκέντρωση στην Πολυτεχνειούπολη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ορισμένοι από εκείνους που συμμετείχαν στα επεισόδια μπήκαν στη φοιτητική εστία.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, γύρω στις 8 το βράδυ μια ομάδα περίπου 20 ατόμων, που συμμετείχαν σε συγκέντρωση που έγινε στην Πολυτεχνειούπολη, έκλεισαν τον δρόμο με κάδους σκουπιδιών και τους έβαλαν φωτιά. Επιπλέον πέταξαν πέτρες και άλλα αντικείμενα στις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο.

ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΟΥΛΟΦ ΠΑΛΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΟΜΑΔΑΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.

Στο σημείο, στη φοιτητική εστία στα Ιλίσια, έφτασαν και δυνάμεις της Πυροσβεστικής για να σβήσουν τις φωτιές ενώ έπεσαν και χειροβομβίδες κρότου λάμψης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook