Ο 70χρονος άνδρας καταπλακώθηκε από τοίχο που έπεσε από κατολίσθηση. Πλημμύρισε ο Βόλος , ξεχείλισαν τα ρέματα. Απογορεύτηκε η κυκλοφορία στην πόλη λόγω της κακοκαιρίας.

Νεκρός εντοπίστηκε ένας κτηνοτρόφος, που το αυτοκίνητό του παρασύρθηκε από το ρέμα της Αγίας Αικατερίνης, στον Βόλο, που πνίγηκε από τις βροχές που έφερε η κακοκαιρία «Daniel» στην πόλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες αγνοείται ένα ακόμη άτομο στην περιοχή του Βόλου το αυτοκίνητο του οποίου παρασύρθηκε από ρέμα στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης.

Στο επίκεντρο της κακοκαιρίας Daniel βρέθηκε ο Βόλος αλλά και ευρύτερα η Μαγνησία και οι Σποράδες με τους μετεωρολόγους να εκτιμούν ότι η κατάσταση αυτή θα συνεχιστεί για τις επόμενες αρκετές ώρες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 70χρονος κτηνοτρόφος που εντοπίστηκε νεκρός καταπλακώθηκε από τοίχο που έπεσε από κατολίσθηση και για τον απεγκλωβισμό του κινητοποιήθηκε η ΕΜΑΚ. Κατά πληροφορίες ο κτηνοτρόφος προσπαθούσε να προσεγγίσει τα ζώα του

Η τραγική είδηση επιβεβαιώθηκε από την πυροσβεστική.

Η ενημέρωση της πυροσβεστικής

Είναι χαρακτηριστικό ότι τις τελευταίες 24 ώρες έχουν πέσει 200 τόνοι νερού ανά στρέμμα στον Βόλο, 300 στην Πορταρία και 516 στη Ζαγορά Πηλίου με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ, Παναγιώτη Γιαννόπουλο, να σχολιάζει ότι «δεν θυμάμαι άλλη φορά σε 24 ώρες 500χιλιοστά βροχής και θα βρέχει έντονα για πολλές ώρες ακόμα !!!». Όπως είιπε, δε, ο εκπρόσωπος τύπου της πυροσβεστικής μέσα σε δύο ώρες το πρωί της Τρίτης έπεσαν 12.000 κεραυνοί σε Λάρισα και Βόλο.

Μπέος σε πολίτες Βόλου: Που πάτε όλοι εσείς;
Εξοργισμένος ο Αχιλλέας Μπέος, ο Δήμαρχος του Βόλου με τους πολίτες της πόλης, που βγήκαν στους δρόμους με τα αυτοκίνητά τους παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.


Ανακοινώθηκε διακοπή κυκλοφορίας σε όλη την πόλη του Βόλου
Ανακοίνωση Γ.Ε.Δ. Θεσσαλίας σχετικά με την κατάσταση του οδικού δικτύου λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών
Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Α. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
– Έχει διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων, στα εξής σημεία:
• στην επ.ο. Λάρισας Αγιάς στο ύψος από Δήμητρα έως Γερακάρι,
• στην επ.ο. Βελίκας Αγιοκάμπου &
• στο ρεύμα ανόδου της οδού Υγείας από Καρδίτσης προς Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Β. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
– Έχει διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων, στα εξής σημεία:
• στην Περιφερειακή οδό Βόλου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από το ύψος του κόμβου Φυτόκου έως τον κόμβο Μελισσατίκων,
• στην Εθνική οδό Βόλου – Ζαγοράς (κάτω κλάδος) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από την διασταύρωσή της με την οδό Σταδίου μέχρι την Αγριά &
• στην οδό Λαρίσης στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λάρισα από τη διασταύρωση με την οδό Αθηνών ως την οδό Νεαπόλεως.
– Στην Περιφερειακή οδό Βόλου η κίνηση των οχημάτων προς Λάρισα πραγματοποιείται με εκτροπή στον κόμβο Φυτόκου από τις οδούς Φυτόκου – Δοξοπούλου – Ελ. Βενιζέλου – Περιφερειακή οδός Βόλου στο κόμβο Μελισσατίκων.
– Η κίνηση των οχημάτων στις υπόλοιπες περιπτώσεις γίνεται από παρακείμενες οδούς.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook