Σε λασπωμένα ποτάμια μετατράπηκαν οι δρόμοι στον Βόλο με την κακοκαιρία Daniel να χτυπα ανελέητα την πόλη αλλά και τις περιοχές του Πηλίου

Εικόνες βιβλικής καταστροφής έχει αφήσει πίσω της η κακοκαιρία Daniel στον Βόλο.

Η κακοκαιρία σφυροκοπά τη Μαγνησία κι άφησε πίσω της ένα νεκρό στον Βόλο, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν τοίχος κατέρρευσε και τον καταπλάκωσε.

Την ίδια στιγμή πληροφορίες αναφέρουν πως αγνοείται ένας 42χρονος οδηγός στον ορεινό όγκο του νότιου Πηλίου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας παρασύρθηκε από ρέμα καθώς οι δρόμοι στην περιοχή έχουν μετατραπεί σε ποτάμια.

Οι δρόμοι του Βόλου έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, με τους κατοίκους της περιοχής να προσπαθούν να κρατήσουν μακριά τα ορμητικά νερά από τα σπίτια τους, όπως φαίνεται και στο ρεπορταζ του MEGA .

Ο λασπωμένος χείμαρρος έχει παρασύρει τα πάντα στο διάβα του, με τη στάθμη του νερού να έχει ανέβει επικίνδυνα. Όπως φαίνεται και στα πλάνα του MEGA, ένας οδηγός βρίσκεται εντός του αυτοκινήτου του και προσπαθεί – με ιδιαίτερη δυσκολία – να συνεχίσει την πορεία του και να περάσει τον δρόμο, παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας που βρίσκεται σε ισχύ.

Δείτε και άλλα βίντεο από την κατάσταση που επικρατεί στο Βόλο

Σημειώνεται πως με μηνύματα του 112 οι κάτοικοι στον Βόλο ειδοποιήθηκαν για την απόφαση της αστυνομίας να απαγορέψει την κυκλοφορία στην ευρύτερη περιοχή εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων.

Επιπλέον, η Πυροσβεστική έχει δεχτεί περισσότερες από 200 κλήσεις για απάντληση υδάτων, κοπές δέντρων και απεγκλωβισμούς οδηγών.

Λόγω της κακοκαιρίας ανακοινώθηκε διακοπή κυκλοφορίας τόσο στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου όσο και στο ορεινό δίκτυο του νομού Μαγνησίας, στο Πήλιο, μέχρι την ύφεση των καιρικών φαινομένων. Από την απαγόρευση εξαιρούνται μόνο τα οχήματα οδικής βοήθειας και τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης (ΕΚΑΒ Π.Υ.)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook