Στη δίνη της κακοκαιρίας Daniel βρίσκεται ακόμη ο Βόλος, το Πήλιο, η Σκιάθος και η Λάρισα με τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και τις ακραίες βροχοπτώσεις να σκορπίζουν την καταστροφή και τον τρόμο στους κατοίκους.

Λίγο μετά τις 20.00 δόθηκε εντολή εκκένωσης του Γηροκομείου του Βόλου καθώς το ρέμα της Αγίας Παρασκευής παρέσυρε την παλιά πτέρυγα και προκάλεσε σοβαρότατες ζημιές, ωστόσο, δεν κινδύνευσε κάποιος από τους 50 ανθρώπους ανθρώπους που φιλοξενούνται εκεί.

Σύμφωνα με το gegonota.news, θα εκκενωθεί και το κεντρικό κτήριο που επίσης βρίσκεται κοντά στο ρέμα και θα παραμείνουν μόνο οι ηλικιωμένοι που διαβιούν στην τρίτη πτέρυγα.

Στο Γηροκομείο επικρατεί αναστάτωση και η διοίκηση του ιδρύματος προσπαθεί να εξασφαλίσει στέγη στους ηλικιωμένους σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Στο μεταξύ, στον Βόλο έχουν πλημμυρίσει εκατοντάδες κατοικίες και περιουσίες έχουν καταστραφεί με τους κατοίκους να είναι σε κατάσταση απελπισίας.

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη τη Μαγνησία
Νέο μήνυμα εστάλη λίγο μετά τις 20.00 από το «112» στους κατοίκους της Μαγνησίας παρατείνοντας έτσι την απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλο το νομό λόγω της επέλασης της κακοκαιρίας Daniel.

Όπως αναφέρει το μήνυμα, εξακολουθεί να βρίσκεται σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας στο νομό Μαγνησίας λόγω εξέλιξης των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook