Χάος στους δρόμους της Αθήνας από την ισχυρή καταιγίδα που εκδηλώθηκε με πολλούς κεραυνούς

Η κακοκαιρία Daniel» δημιούργησε προβλήματα στον Πειραιά, στο κέντρο της Αθήνας στα βόρεια και τα νότια προάστια. Έκλεισε και ο σταθμός του Μετρό Ευαγγελισμός.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία Daniel με ισχυρό μπουρίνι να χτυπά την Αττική το απόγευμα της Τετάρτης.

Ισχυρές καταιγίδες σημειώνονται αυτή την ώρα σε πολλές περιοχές της Αττικής με βίντεο να κυκλοφορούν στα social media αποκαλύπτοντας τη σφοδρότητα του φαινομένου.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, λόγω συσσώρευσης υδάτων διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της οδού Πειραιώς από την οδό Πέτρου Ράλλη έως και την οδό Χαμοστέρνας.


Επιπλέον, για τον ίδιο λόγο έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, από το ύψος της εξόδου προς τη λεωφόρο Συγγρού.

Περί τις 18:00 η Αστυνομία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή, στο ύψος του νοσοκομείου Ασκληπείου Βούλας, στο ρεύμα προς Αθήνα

Όσο για την Κυψέλη, οι δρόμοι της θυμίζουν ποτάμια.


Η Πυροσβεστική έχει δεχτεί γύρω στις 15 κλήσεις για να επέμβει στην Αττική, κυρίως για αντλήσεις υδάτων, κάποιες για κοπές δένδρων και αφαιρέσεις αντικειμένων

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook