«Σάρωσε» τη χώρα η κακοκαιρία Daniel με πολλές περιοχές να έχουν υποστεί ολοκληρωτικές καταστροφές με τους κατοίκους να είναι αποκλεισμένοι χωρίς νερό και τροφή.

Κάτοικοι της Καρδίτσας μιλούν στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» για την καταστροφή που υπέστη η περιοχή μετά την κακοκαιρία Daniel.

«Σάρωσε» τη χώρα η κακοκαιρία Daniel με πολλές περιοχές να έχουν υποστεί ολοκληρωτικές καταστροφές.
Οι κάτοικοι αναμένουν με αγωνία το φαινόμενο να κοπάσει έτσι ώστε να καταγράψουν τις ζημιές, ωστόσο σε πολλές περιοχές, κυρίως της Θεσσαλίας το νερό έχει ξεπεράσει το 1 μέτρο και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι αποκλεισμένοι σε ταράτσες, αυτοκίνητα και λεωφορεία και υψηλά σημεία.

Μία κάτοικος του Βλοχού Καρδίτσας, μίλησε στο MEGA αναφέροντας ότι έχει εγκλωβιστεί.

«Μένω στην Καρδίτσα και αυτή την στιγμή επικοινωνώ με την μαμά μου από το τηλέφωνο όσο μπορώ. Το ποτάμι έχει μπει μέσα στο χωριό, δεν φαίνομαι ούτε τα κεραμίδια και οι κάτοικοι του χωριού είναι πάνω σε έναν λόφο. Δεν έχουμε αναφορές για αγνοουμένους», είπε αρχικά.

«Το χωριό έχει γύρω στους 400 κατοίκους και δεν μπορούν να φύγουν. Το σπίτι μου είναι σκεπασμένο δεν φαίνεται. Μας είπαν ότι δεν μπορεί να έρθει κάποιος. Δεν έχουμε νερό. Οι άνθρωποι είναι στον λόφο χωρίς φαγητό χωρίς τίποτα. Τα χωριά είναι 20 λεπτά από την Καρδίτσα. Είναι δύσκολο να προσεγγίσει κάποιος από την Καρδίτσα οδικώς. Αυτή την στιγμή δεν βρέχει», συμπλήρωσε η κ. Γιώτα.

«Δεν είναι μια καλή μέρα για τον Άη Γιάννη. Έσπασε το ποτάμι υπάρχουν εγκλωβισμένοι άνθρωποι, μας έχουν στείλει μηνύματα και δεν ξέρουμε αν είναι καλά, γιατί δεν έχουμε πλέον τηλεφωνική επικοινωνία. Έχει σπάσει η κρεμαστή γέφυρα, υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα στη θάλασσα και πολλά αναποδογυρισμένα. Τελευταία φορά μας έστειλαν άνθρωποι και μας είπαν «πνιγόμαστε». Το 112 με 1,5 λεπτό αναμονή δεν απάντησε κανένας, και αναγκάζομαι να πάρω τηλέφωνο στην τηλεόραση. Ευτυχές ποτού έχω ίντερνετ και μπορώ να ανεβάσω κάτι και να κοινοποιηθεί», υπογράμμισε η κ. Ηρώ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook