Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Οργάνου του ΣΕΗ κατέθεσε διψήφιο αριθμο καταγγελιών, ωστόσο αρκετές από τις πράξεις φαίνεται πως είναι παραγεγραμμένες. Σε ποιες καταγγελίες επικεντρώνουν την έρευνά τους οι αρχές.

Σημαντικές καταγγελίες που ενδέχεται να ανοίξουν τη «βεντάλια» των ερευνών της ελληνικής δικαιοσύνης κατά νέων προσώπων, περιλαμβάνονται στο φάκελο που υπέβαλε ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Οργάνου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Π. Τσαρούχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ, ο ηθοποιός κατέθεσε διψήφιο αριθμό καταγγελιών στις εισαγγελικές αρχές, για αδικήματα που σχετίζονται με την προσβολή γενετήσιας ελευθερίας. Μάλιστα, οι πράξεις φέρεται να είναι κατά βάση πλημμεληματικές ενώ σημαντικό μέρος αυτών φαίνεται πως είναι παραγεγραμμένες.

Ωστόσο, φαίνεται πως υπάρχουν 2-3 καταγγελίες οι οποίες αφορούν το κακούργημα του βιασμού και θα εξεταστούν ενδελεχώς από τις αρχές. Οι καταγγελίες αυτές στρέφονται κατά τουλάχιστον 2 προσώπων  και χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης ανεξάρτητα από το αν έχει παρέλθει ο χρόνος παραγραφής του ή όχι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook