Σε ενέδρα φαίνεται ότι έπεσαν οι 6 που έπεσαν νεκροί από πυροβολισμούς σε δρόμο της Αρτέμιδας στη Λούτσα

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστοι δράστες «γάζωσαν» ένα ΙΧ με γερμανικές πινακίδες, στη συμβολή των οδών Αρίωνος και Ακροπόλεως στην Αρτέμιδα στη Λούτσα, στο οποίο επέβαιναν 6 άτομα, όλοι αλλοδαποί, αλβανικής καταγωγής κατά πληροφορίες.

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ και την ΕΛ.ΑΣ, υπάρχουν έξι νεκροί, οι 5 μέσα στο ΙΧ με γερμανικές πινακίδες και άλλος ένας έξω από αυτό, στον δρόμο . Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ, που έχουν αποκλείσει την περιοχή.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το αιματηρό περιστατικό στη Λούτσα, επί της οδού Αρίωνος, το απόγευμα, έγινε σε συνάντηση δυο συμμοριών, πιθανότατα για να ξεκαθαρίσουν τις διαφορές τους. Ωστόσο όπως φάνηκε επρόκειτο για ενέδρα θανάτου καθώς οι δράστες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και σε ένα ΙΧ αυτοκίνητο άρχισαν να πυροβολούν γαζώνοντας το άλλο αυτοκίνητο και σκοτώνοντας τους «αντιπάλους».


Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:
«Πριν από λίγο εντοπίστηκαν 6 θανάσιμα τραυματισμένα άτομα μετά από πυροβολισμούς που έλαβαν χώρα την περιοχή της Αρτέμιδας. Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής».

Στο σημείο μετέβη το ΕΚΑΒ με κινητή μονάδα με διασώστες και γιατρό το οποίο φέρεται επιβεβαίωσε πως οι άνθρωποι που δέχθηκαν τους πυροβολισμούς έχουν χάσει τη ζωή τους. Επί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ που έχουν αποκλείσει την περιοχή.

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» μεταξύ συμμοριών με την Αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της μοτοσικλέτας και του αυτοκινήτου που διέφυγαν οι δράστες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook