Συγκλονιστικές εικόνες από τις δραματικές επιχειρήσεις των ΟΥΚάδων του Λιμενικού μέσα στα πλημμυρισμένα σπίτια στη Θεσσαλία.

Άνδρες των ΟΥΚ του Λιμενικού τα τελευταία 24ωρα πραγματοποιούν επιχειρήσεις στα πλημμυρισμένα χωριά της Θεσσαλίας σε μία προσπάθεια αναζήτησης αγνοουμένων.

Οι Υποβρύχιες ομάδες διασωστών του Λιμενικού έχουν ήδη να μπει στα λασπόνερα ώστε να ψάξουν για εγκλωβισμένους στα βυθισμένα σπίτια της Μεταμόρφωσης στην Θεσσαλία . Όπως βλέπετε και στις εικόνες επιχειρούν με ειδικές στολές μέσα στα λασπόνερα που έχουν καλύψει τα σπίτια μήπως εντοπίσουν ανθρώπους που έχουν πνιγεί.


Τα σπίτια εξακολουθούν να είναι καλυμμένα μέχρι τις σκεπές τους από τα λασπόνερα που δημιουργήθηκαν μετά την πρωτοφανή βροχόπτωση που έφερε η κακοκαιρία Daniel. Η ειδική μονάδα υποβρύχιων αποστολών του Λιμενικού μπαίνει μέσα στα σπίτια ψάχνοντας για αγνοούμενους


Οι Αρχές μετά από συντονισμένες προσπάθειες έχουν απεγκλωβίσει αρκετά άτομα, όμως η επιχείρηση δεν έχει τελειώσει.


Οι ΟΥΚ άδες του Λιμενικού ήταν αυτοί που εντόπισαν τους δυο νεκρούς στη Μεταμόρφωση, την ηλικιωμένη μητέρα και τον 60χρονο γιό της μέσα στο πλημμυρισμένο σπίτι τους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook