Καταιγιστικοί πυροβολισμοί ακούγονται επί 45 δευτερόλεπτα από το σημείο της μαζικής δολοφονίας των 6

Περίπου  60 κάλυκες όπλων βρήκαν οι αστυνομικοί στο σημείο της δολοφονίας των 6 αλλοδαπών, στην Αρτέμιδα της Λούτσας και τους έχουν στείλει στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τα όπλα της δολοφονίας έχουν χρησιμοποιηθεί ξανά.

Σοκάρει το ηχητικό ντοκουμέντο που βλέπει το φως της δημοσιότητας από τη μαζική δολοφονία των 6 ατόμων το βράδυ της Δευτέρας στη Λούτσα, ένα μακελειό που οι αστυνομικοί αποδίδουν σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών για ναρκωτικά.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο που κατέγραψε κάτοικος της Λούτσας, ακούγονται να πέφτουν επί 45 δευτερόλεπτα συνεχώς πυροβολισμοί.

Οι 6 αταυτοποίητοι νεκροί είχαν γαλλικές ταυτότητες και τουρκικά ονόματα και είχαν φθάσει στη χώρα μας για να κλείσουν ανοικτούς λογαριασμούς, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Όπως γράφει το newpost.gr τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχουν καταγραφεί συνολικά επτά ανθρωποκτονίες και επτά απόπειρες ανθρωποκτονιών με «πρωταγωνιστές» Τούρκους υπηκόους κουρδικής καταγωγής στην Αττική. Είχαν καταγραφεί τέσσερα περιστατικά την Άνοιξη του 2022 και το Φθινόπωρο του 2021, σε Πλατεία Βάθη, Πετράλωνα, Ακτή Μουτσοπούλου Πειραιά και Ανάβυσσο. Οι δολοφονικές αντιπαλότητες σχετίζονται με την διακίνηση ναρκωτικών, διακίνηση μεταναστών και χορήγηση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων. Σε αυτές τις παράνομες δραστηριότητες και σε οικονομικές προστριβές αποδίδονται από τους αστυνομικούς τα κίνητρα των δολοφονικών επιθέσεων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook