Ήταν ερωτευμένος τρελά, δεν άντεχε τον χωρισμό, λένε οικογενειακοί φίλοι για τον αστυνομικό που δολοφόνησε τη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε. Η καραμπίνα ήταν του πατέρα του.

Καρτέρι θανάτου είχε στήσει ο 38χρονος αστυνομικός στην πρώην σύζυγό του την οποία πυροβόλησε και σκότωσε με μια καραμπίνα στο σπίτι της στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης και στη συνέχει έστρεψε την κάνη καταπάνω του και αυτοκτόνησε.

Αν και αρχικά υπήρχε η εντύπωση ότι αυτός ήταν που πήγε τα παιδιά στο σχολείο και στη συνέχεια γύρισε και σκότωσε την πρώην σύζυγο του, η πραγματικότητα , σύμφωνα με τους γείτονες είναι άλλη: ΔΕίχε στήσει καρτέρι θανάτου στην 42χρονη πρώην σύζυγο του, έκω από το σπίτι της στην Καλαμαριά στη θεσσαλονίκη. Την περίμενε να αφήσει τα παιδιά τους, δύο αγόρια ηλικίας 12 και 14 ετών στο σχολικό λεωφορείο και όταν εκείνη ανέβηκε στο στο διαμέρισμα της την πυροβόλησε θανάσιμα.


Ακούστηκε ένας δυνατός κρότος και έπειτα ακολούθησε άλλος ένας. Γείτονες κάλεσαν την αστυνομία που μπαίνοντας στο διαμέρισμα αντίκρισε τα δύο άψυχα σώματα μέσα σε μία λίμνη αίματος.


«Πήγε τα παιδιά η γυναίκα στο σχολείο γύρισε στο σπίτι και αυτό. Την σκότωσε και μετά αυτοκτόνησε», δήλωσε συνάδελφος του αστυνομικού.

Ο 38χρονος ήταν εν ενεργεία αστυνομικός. Υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Τεχνικών Εφαρμογών Βορείου Ελλάδος, για αυτό το λόγο του είχε αφαιρεθεί και το υπηρεσιακό όπλο. Η καραμπίνα που χρησιμοποίησε για να αφαιρέσει τη ζωή της 42χρονης και έπειτα τη δική του, σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν του πατέρα του.

«Την καραμπίνα την πήρε από χθες για να την καθαρίσει λέει. Την αγαπούσε την κοπέλα τρομερά, της έλεγε έλα να ξαναφτιάξουμε τη ζωή μας για τα παιδιά, αυτή επέμενε όχι δεν σε θέλω», δήλωσε οικογενειακός φίλος.
Πριν από μερικούς μήνες, το ζευγάρι χώρισε με συναινετικό διαζύγιο. Έκτοτε, δεν είχαν απασχολήσει τους γείτονες αλλά και τις Αρχές από τυχόν διαπληκτισμούς.


«Όταν χωρίσανε του λέει θα έρθεις να πάρεις τα ρούχα σου. Του έβγαλε τα ρούχα έξω από την πόρτα σε σακούλες νάιλον και ήρθαν με τον πατέρα του και τα πήραν».

«Ευγενέστατος, ήσυχος, αγαπούσε την οικογένειά του. Δεν περιμέναμε κανείς να φτάσει σε αυτό το σημείο. Το παιδί έλεγε πάντα αυτό το πράγμα, ότι δεν μπορεί να το ξεπεράσει», πρόσθεσε οικογενειακός φίλος.

Στον πατέρα του έλεγε “εγώ θα την σκοτώσω”, είχε φτάσει σε μια απόγνωση το παιδί, την αγαπούσε και ήταν τρελά ερωτευμένος. Δεν είχε γνωρίσει άλλη γυναίκα. Εμείς του λέγαμε να κάνει τη ζωή του», σημείωσε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook