Εκτενή ρεπορτάζ από τον Τουρκικό Τύπο για την εκτέλεση των 6 αλλοδαπών στην Λούτσα

Όπως έγραψαν χτες  οι τουρκικές εφημερίδες τα έξι θύματα του μακελειού στη Λούτσα ήταν μέλη της συμμορίας Τούρκου αρχιμαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν και φέρεται να δολοφονήθηκαν από αντίπαλη εγκληματική οργάνωση στο πλαίσιο διαμάχης για ναρκωτικά και ως αντεκδίκηση για άλλη δολοφονία που φέρεται να είχαν διαπράξει στη Γαλλία.

Οι Έλληνες αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για των εντοπισμό των δραστών της αιματηρής συμπλοκής στη Λούτσα και το αποδίδουν σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών με εκτέλεση συμβολαίου θανάτου για τους 6.

Milliyet: Αυτοί είναι οι έξι που δολοφονήθηκαν

Την ίδια ώρα η εφημερίδα Milliyet δημοσιεύει σήμερα Τετάρτη μια φωτογραφία στην οποία υποστηρίζει ότι τα πρόσωπα που απεικονίζονται είναι οι έξι που έπεσαν νεκροί στη δολοφονική ενέδρα. Κατά το δημοσίευμα πρόκειται για τους Doruk Ersu Büyüktunç, Abdurrahman Tekrü, Ömer Kanza, Ozan Kaan Tozlu, Barış Çağan και Burak Tahmaz. Η τουρκική εφημερίδα επικαλείται ανάρτηση σε λογαριασμό στο TikTok (Red Kit çetesi) με την φωτογραφία των έξι και το μήνυμα «πήραμε την εκδίκησή μας»

Σε άλλη ανάρτηση του ίδιου λογαριασμού φάνηκε να διαγράφονται σε φωτογραφία τα 6 άτομα που σκοτώθηκαν. Όπως έγινε γνωστό, η αστυνομία της Κωνσταντινούπολης επικοινώνησε με την ελληνική αστυνομία για να διαπιστώσει εάν οι αναρτήσεις της συμμορίας ήταν αληθινές ή όχι και ζήτησαν πληροφορίες για την ταυτότητα του ύποπτου Τούρκου που συνελήφθη στην Αθήνα.

Η Milliyet αναφέρει ακόμη πως «η ελληνική αστυνομία, η οποία συγκέντρωσε 25 φυσίγγια από το σημείο, κρατά μυστική την ταυτότητα των νεκρών Τούρκων. Μεταξύ των νεκρών είναι ο Ντορούκ Ερσού Μπουγιούκτουντς, ένας από τους άνδρες του Μπουγιούν, ο οποίος είχε φυλακιστεί στην Ιταλία για λίγο καιρό».
Όπως έγινε γνωστό από χθες, οι έξι άνδρες που εκτελέστηκαν φέρονται να ανήκουν στην εγκληματική ομάδα του αρχιμαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν και να βρίσκονται σε διαμάχη με αντίπαλο εγκληματικό δίκτυο.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Milliyet

Τους ειδοποίησαν με SMS να εγκαταλείψουν το κρησφύγετό τους γιατί κινδυνεύουν
Την ίδια ώρα, μια νέα αποκάλυψη έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, 10 – 15 λεπτά πριν τη δολοφονία ,τα τρία από τα έξι μέλη της συμμορίας είχαν δεχθεί κοινό μήνυμα στο κινητό τους στην τουρκική γλώσσα με το οποίο τους ειδοποιούσαν να εγκαταλείψουν το κρησφύγετό τους, διότι τους είχαν εντοπίσει.

Παρά το γεγονός πως πρόλαβαν να μαζέψουν τα υπάρχοντά τους, δεν πρόλαβαν να διαφύγουν και τελικά τους εκτέλεσαν.

Tο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι 6 και μέσα στο οποίο τους δολοφόνησαν, φέρεται να είναι νόμιμο. Ανήκει σε Γερμανό υπήκοο.Η διέλευση του αυτοκινήτου με τους 6 επιβάτες καταγράφηκε χρονικά το περασμένο Αύγουστο από τον σταθμό των Ευζώνων μετά την δολοφονία στις γαλλικές Άλπεις.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής έχουν εντοπίσει τουλάχιστον δύο οχήματα που φέρεται να νοίκιασαν τα θύματα κατά την διαμονή τους εδώ. Ένα από αυτά ήταν στην Λούτσα σε απόσταση πέντε λεπτών, περίπου 1 χιλιόμετρο από το σημείο της δολοφονίας.

Παράλληλα, υπάρχει βίντεο που έχει καταγράψει την κίνηση του οχήματος των θυμάτων και από πίσω να ακολουθεί ένα μαύρο τζιπ που εικάζεται πως είναι των δολοφόνων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook