Η σορός του άνδρα που εντοπίστηκε στη παραλία του Πηλίου εικάζεται ότι είναι από τους αγνοούμενους της κακοκαιρίας Daniel

Μία ακόμα σορός αγνώστου άνδρα βρέθηκε και έχει περισυλλεγεί από πλωτό σκάφος του Λιμενικού στην παραλία Μουρτιάς στο Πήλιο.

Η σορός αναμένεται να μεταφερθεί στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου για ταυτοποίηση.

Υπενθυμίζεται ότι δύο είναι  οι αγνοούμενοι στην Μαγνησία από την κακοκαιρία Daniel. Πρόκειται για ένα νέο ζευγάρι Αυστριακών που ήρθε στην Ελλάδα και παντρεύτηκε και έμενε σε σπίτι στα Ποτιστικά Πηλίου που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Το ζευγάρι των νιόπαντρων αρνήθηκε να φύγει από το σπίτι με το ξέσπασμα της κακοκαιρίας , όπως είπαν δύο άλλοι συμπατριώτες τους που έμεναν σε διπλανό σπίτι και γλύτωσαν καθώς το εγκατέλειψαν σύμφωνα με τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας.

Το νιόπαντρο ζευγάρι Αυστριακών, είναι η Μικαέλα (Μichaela Tritthart) και ο Φιλίπ (Gosch Philipp) που είχαν δηλωθεί αγνοούμενοι από την πρώτη ημέρα της κακοκαιρίας, όταν ο Daniel χτύπησε τον Βόλο και το Πήλιο.
Μάλιστα πριν από μερικές μέρες είχε βρεθεί κοντά στο σημείο που έμεναν μια βαλίτσα που θεωρήθηκε δική τους καθώς είχε μέσα το νυφικό με το οποίο παντρεύτηκε η νεαρή κοπέλα.

Αν επιβεβαιωθεί ότι η σορός ανήκει σε αγνοούμενο από την κακοκαιρία οι νεκροί θα είναι συνολικά 16.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook