Πληροφορίες αναφέρουν ότι ταυτοποιήθηκε η σορός της Αυστριακής στο Πήλιο καθώς και ότι η σορός άνδρα που βρέθηκε χτες ανήκει στον σύζυγο της.

Το ζευγάρι των Αυστριακών που ήταν νιόπαντρο είχε χαθεί από τα Ποτιστικά Πηλίου , από την πρώτη μέρα της κακοκαιρίας Daniel καθώς το σπίτι που έμεναν είχε παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σορός γυναίκας που βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή (8/9) στην περιοχή της Παραλίας Θεοτόκου κοντά στη Λύρη του Νοτίου Πηλίου ανήκει στην 32χρονη Μικαέλα.

Ωστόσο η ΕΛΑΣ δεν το επιβεβαιώνει και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες έχει σταλεί DNA σττην Αυστρία στους συγγενείς της 32χρονης και θα χρειαστεί περίπου 20 μέρες για την ταυτοποίηση.

Παράλληλα χθες Τετάρτη εντοπίστηκε από το Λιμενικό, σορός ενός άνδρα στην παραλία Μουρτιά στο νότιο Πήλιο και σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες πρόκειται για τον σύζυγο της , τον 35χρονο Φιλ,ο οποίος επίσης ήταν αγνοούμενος και όλα δείχνουν ότι η σορός είναι δική του.

Η 32χρονη επισκεπτόταν τακτικά το Πήλιο τα τελευταία 30 χρόνια, και μάλιστα τα τελευταία 15 έτη διαμένει τις ίδιες ημέρες του Αυγούστου, στο ίδιο δωμάτιο, στο ίδιο ενοικιαζόμενο κατάλυμα.

Πριν απο μερικά χρόνια η γυναίκα ήρθε για πρώτη φορά στο Πήλιο με τον άντρα τον οποίο παντρεύτηκε πριν απο λίγο καιρό και μάλιστα στο Πήλιο, τον τόπο που τόσο λάτρεψαν οι δύο τους και στον οποίο η μοίρα έφερε να χάσουν την ζωή τους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook