Στην Εισαγγελία κατατέθηκαν τα στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα που έκανε το Αστυνομικό Τμήμα Ιωαννίνων αμέσως μετά το θάνατο της 20χρονης κοπέλας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Προκαταρκτική εξέταση διέταξε η Εισαγγελία Ιωαννίνων για την διερεύνηση του αδικήματος της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, σχετικά με το θάνατο της 20χρονης φοιτήτριας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Στην Εισαγγελία κατατέθηκαν τα στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα που έκανε το Αστυνομικό Τμήμα Ιωαννίνων αμέσως μετά το θάνατο της νεαρής κοπέλας από την Χίο, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης όπου είχε εισαχθεί με συμπτώματα αμυγδαλίτιδας.

Αποτέλεσμα ήταν η εισαγγελική διαταγή για την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων το κλίμα είναι βαρύ καθώς το περιστατικό είναι πρωτόγνωρο και οι απαντήσεις που πρέπει να δοθούν είναι πολλές.

Καθοριστικής σημασίας αναμένεται να είναι το πόρισμα από τη νεκροψία- νεκροτομή αλλά και από τις τοξικολογικές εξετάσεις που θα ακολουθήσουν.

Υπενθυμίζεται ότι η 20χρονη από την Χίο, που ήταν φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων κατέληξε μετά από μία εβδομάδα νοσηλείας και ενώ είχε διαγνωσθεί με αμυγδαλίτιδα.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της 20χρονης φοιτήτριας δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν θα ξαναδούν το παιδί τους. Δείτε εδώ τι είπε ο πατέρας

Πηγή: epiruspost.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook