Απίστευτο περιστατικό εγκατάλειψης ανηλίκων διερευνά τις τελευταίες ώρες η αστυνομία στο Ηράκλειο με πρωταγωνιστές 8 μικρά παιδιά, που είχαν αφεθεί μόνα μέσα στο σπίτι .Συνελήφθη η μητέρα.

Σύμφωνα με το ekriti.gr πρόκειται για οκτώ ανήλικα παιδιά ηλικίας από τριών μηνών έως 13 ετών τα οποία χθες το μεσημέρι (15/9) εντοπίστηκαν μόνα τους μέσα σε σπίτι στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.

Η υπόθεση που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας όπου μία μητέρα 31 ετών από την Κύπρο άφησε μόνα τους στο σπίτι τα ανήλικα παιδιά της, ηλικίας από τριών μηνών έως 13 ετών, ανάμεσά τους δύο βρέφη, έχει προκαλέσει αλγεινή εντύπωση.

Τα παιδιά έκλαιγαν και οι γείτονες που τα άκουσαν ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι και εκεί βρήκαν τα ανήλικα παιδιά μόνα με τα μικρότερα  να κλαίνε.

Η 31χρονη μητέρα των παιδιών που τα είχε αφήσει μόνα στο σπίτι συνελήφθη για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο
Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr αυτό που ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς η 31 ετών μητέρα των οκτώ ανήλικων παιδιών είναι ότι ο λόγος της απουσίας της έχει να κάνει με επίσκεψή της στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο πατέρας της.

Τα παιδιά όμως που, όπως φαίνεται, έμειναν μόνα τους χωρίς την επίβλεψη ενήλικα, άρχισαν να κλαίνε, με αποτέλεσμα να τα ακούσουν οι γείτονες και να ενημερώσουν την Αστυνομία.

Η νεαρή γυναίκα συνελήφθη για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο ενώ την ίδια ώρα διερευνάται εάν παρόμοιο συμβάν έχει καταγραφεί και στο παρελθόν ή αν γίνεται συστηματικά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook