Με ιλιγγιώδη ταχύτητα έτρεχε το ΙΧ αυτοκίνητο λίγο πριν το θανατηφόρο τροχαίο με ένα νεκρό και τρείς τραυματίες.

Σοκάρουν οι εικόνες λίγο πριν το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε χθες το βράδυ στο Μαρκόπουλο με απολογισμό έναν 50χρονο άνδρα νεκρό και τρεις τραυματίες.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσιάζει ο ΣΚΑΙ  διακρίνεται το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 50χρονος να κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα επί της λεωφόρου Πόρτο Ράφτη να περνά «ξυστά» από μια μητέρα με το παιδί της, οι οποίοι διασχίζουν κάθετα το δρόμο κάνοντας ελιγμό πιθανότατα για να τους αποφύγει . Η μητέρα και το παιδί σώθηκαν από θαύμα.

Στη συνέχεια , ακούγεται ένας εκκωφαντικός ήχος από τη μετωπική σύγκρουση με τα δύο οχήματα που κινούνταν στο άλλο ρεύμα κυκλοφορίας.

Το όχημα του 50χρονου εξετράπη της πορείας του, στο 37ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Πόρτο Ράφτη, πέρασε τη διαχωριστική νησίδα και έπεσε πάνω στα δύο ΙΧ που έρχονταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

Από τη σύγκρουση ανασύρθηκε νεκρός ο 50χρονος οδηγός του ενός αυτοκινήτου και βαριά τραυματισμένος ο συνοδηγός του δεύτερου, εμπλεκόμενου οχήματος.

Άλλα δύο άτομα επιβάτες στα αυτοκίνητα τραυματίστηκαν ελαφρύτερα. Και οι τρείς τραυματίες νοσηλεύονται στον «Ευαγγελισμό».

Μετά τη σύγκρουση τα αυτοκίνητα πήραν φωτιά και χρειάστηκε η επέμβαση οκτώ πυροσβεστών με τέσσερα οχήματα για την κατάσβεσή της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook