Απέραντη η οδύνη για τους γονείς των δύο αδελφών και το σύζυγο της Άντζελας Μανδαλιού

Το τελευταίο αντίο στην Άντζελα-Μόϊρα και τον Φίλιππ-Αντώνιο Μανδαλιό, τα δύο αδέλφια που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα στην Λιβύη μαζί με τους τρεις στρατιωτικούς λένε συγγενείς και φίλοι των δύο, αδικοχαμένων αδελφών από τον Ιερό Ναό της Παναγίας της Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη.


Τραγικές φιγούρες οι γονείς των δύο νέων καθώς και ο σύζυγος της Άντζελας ο οποίος είχε ανέβει τα σκαλιά της Εκκλησίας μαζί με την 32χρονη οχτώ ημέρες πριν από το πολύνεκρο τροχαίο και σήμερα τη συνοδεύει στην τελευταία της κατοικία.


Ο σύζυγος της Άντζελας με κάλεσμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ζητά από τον κόσμο που θα δώσει το παρών στη νεκρώσιμη ακολουθία αντί στεφάνων να δώσει χρήματα υπέρ των πλημμυροπαθών στην πόλη Ντέρνα της Λιβύης.

Τον παρών στη νεκρώσιμη ακολουθία έδωσε η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, τιμώντας τα δύο θύματα της τραγωδίας καθώς και στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η Άντζελα και ο Φίλιππος, 32 και 33 ετών αντίστοιχα, ήταν παιδιά του προέδρου της ελληνικής κοινότητας στη Βεγγάζης και συμμετείχαν εθελοντικά ως διερμηνείς στην ελληνική αποστολή με προορισμό την Λιβύη.


Στη μνήμη τους στεφάνι καταθέτουν ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας, η Πρεσβεία της Λιβύης, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, κ. Νίκος Ανδρουλάκης και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Η τελετή της ταφής θα γίνει στο Κοιμητήριο της Βούλας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook