Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες για τη φρίκη που βίωνε η 22χρονη γυναίκα από τον Βόλο στα χέρια του 28χρονου συζύγου της Αλβανικής καταγωγής.

Ο 28χρονος που είχε φυλακισμένη την 22χρονη σύζυγο του και την 2,5 ετών κόρη του βιαιοπραγούσε και στο παιδί του , ενώ είχε βάλει και κάμερα στο σπίτι τους στο Βόλο!

Ο 28χρονος Αλβανός που το βράδυ της περασμένης Πέμπτης συνελήφθη ενώ λίγο πριν είχε προσπαθήσει να στραγγαλίσει τη νεαρή σύζυγο του σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ είχε τοποθετήσει και κάμερα για να παρακολουθεί τις κινήσεις της συζύγου την οποία είχε φυλακίσει στο σπίτι με το κοριτσάκι του και δεν επέτρεπε να έχουν συναστροφές με κανένα από τη γειτονιά.

«Θα την σκότωνε» δήλωσε το πρωί της Κυριακής μια από τις γυναίκες που βοήθησαν στο να μπει τέλος στο μαρτύριο της 22χρονης. Σύμφωνα με την ίδια το 2,5 ετών παιδί που ήταν στην αγκαλιά της μητέρας του το βράδυ της Πέμπτης όταν αποκαλύφθηκε η τραγική ιστορία, φώναζε «μαμά-μαμά όταν τους σώσαμε». Η γυναίκα αυτή καταγγέλλει, μάλιστα, ότι ο 28χρονος Αλβανός «είχε σηκώσει χέρι και στο παιδί».

ο 28χρονος με την κάμερα που είχε τοποθετήσει στο σπίτι, παρακολουθούσε μέσω εφαρμογής στο κινητό του κάθε κίνησή της γυναίκας ακόμα και όταν αυτός έλειπε από το σπίτι και ήταν στην εργασία του.

Τι είπαν οι γείτονες
To TheNewspaper.gr μίλησε με γείτονες του ζευγαριού που περιγράφουν:

«Δεν την βλέπαμε ποτέ τη γυναίκα. Ξέραμε ότι εδώ μένει ένα ζευγάρι Αλβανών, αλλά δεν είχαμε δει ποτέ αυτό το κορίτσι. Απορούσαμε όλοι τι γινόταν μέσα σε αυτό το σπίτι, αλλά δε μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Δεν ξέραμε τι συνέβαινε» λέει μία γυναίκα.

Μία άλλη γειτόνισσα εξομολογείται: «Την έβλεπα πολύ σπάνια. Μόνο μέχρι τον κήπο έβγαινε. Δύο ή τρεις φορές αυτά τα χρόνια. Όχι παραπάνω. Και μου έκανε εντύπωση διότι ήταν ντυμένη από πάνω μέχρι κάτω. Σαν κουκουλωμένη. Δεν την είδα ποτέ έξω από την αυλή του σπιτιού να κυκλοφορεί, να ψωνίζει. Και δεν είχα δει και το παιδί ποτέ».

Σκηνές μαρτυρίου βίωνε καθημερινά μια 22χρονη αλβανικής υπηκοότητας σε περιοχή του Βόλου, καθώς ο 28χρονος ομοεθνής σύζυγός της κρατούσε την ίδια και το μόλις 2μιση ετών παιδάκι τους έγκλειστους και απομονωμένους στο σπίτι για δύο ολόκληρα χρόνια, ενώ κακοποιούσε την γυναίκα σε καθημερινή βάση.

Η τραγική ιστορία της 22χρονης και η φρίκη που βίωσε
Η 22χρονη γυναίκα ήρθε στον Βόλο το 2021 μετά τον γάμο της με τον 28χρονο συντοπίτη της, έναν άνθρωπο σκληρό ο οποίος δεν την άφησε ποτέ να μάθει ελληνικά γιατί ποτέ δεν της επέτρεψε επαφή με κάποιον άνθρωπο.
Ενδεικτικό της αγριότητας του 28χρονου η πληροφορία που μεταφέρει το gegonota.news ότι είχε ξυλοκοπήσει την 22χρονη και όταν έγινε γνωστό ότι το φύλο του παιδιού τους ήταν κορίτσι!

Όταν γεννήθηκε το παιδί, μητέρα και βρέφος ζούσαν πέντε μήνες με κλειστά παντζούρια χωρίς να βλέπουν το φως του ήλιου. Οι ξυλοδαρμοί ήταν καθημερινοί και ο 28χρονος δεν επέτρεπε στη μητέρα ούτε να επισκεφθεί γιατρό για τα εμβόλια του παιδιού, ούτε να καλέσει γιατρό στο σπίτι.

Η φρίκη που ζούσε στα χέρια του η 22χρονη ήταν πρωτογανής αλλά πήρε τέλος την περασμένη Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου όταν άρχισε πάλι να την χτυπά αλλά τώρα προχώρησε ακόμη περισσότερο καθώς προσπάθησε να την στραγγαλίσει.

Οι φωνές της άτυχης γυναίκας που καλούσε σε βοήθεια κινητοποίησαν τους γείτονες που πήγαν έξω από το σπίτι και χτυπούσαν την πόρτα, ενώ κάλεσαν την αστυνομία με τον 28χρονο, να αναγκάζεται να ανοίξει ει την πίσω πόρτα του σπιτιού για να το σκάσει. Οι γείτονες, όμως, τον σταμάτησαν και τον ακινητοποίησαν μέχρι να φτάσει το περιπολικό και οι αστυνομικοί να τον συλλάβουν. .

Οι αστυνομικοί αφού τον συνέλαβαν μπήκαν μέσα στο σπίτι και τότε είδαν μητέρα και κόρη αγκαλιά . Η 22χρονη τρομοκρατημένη μέσα στα αίματα και με σημάδια στο λαιμό που μαρτυρούσαν ότι προσπάθησε να την στραγγαλίσει. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο και η γυναίκα με το παιδί μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο. Η 22χρονη δεν ήξερε ελληνικά και με την βοήθεια ενός ομοεθνή της εξήγησε σε γιατρούς και αστυνομικούς ότι πρόλαβαν λίγο πριν την δολοφονήσει με στραγγαλισμό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook