Από τις χαρές του γάμου και της βάφτισης στο θάνατο με το φρικτό τροχαίο που σημειώθηκε στην Πάτρα με τρείς μεκρούς, ανάμεσα τους και ένα αγοράκι 3 ετών

Παππούς και εγγονός νεκροί στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 24/09/2023, στην ΝΕΟ Πατρών – Κορίνθου, όταν η jaguar που οδηγούσε ο 66χρονος οδηγός πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε διαδοχικά με δυο ΙΧ αυτοκίνητα. Νεκρή και η μια οδηγός.

Τραγωδία στην Πάτρα με τρεις νεκρούς, ανάμεσα τους και ένα 3χρονο αγοράκι, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 25/09/2023, στην ΝΕΟ Πατρών – Κορίνθου, στο ύψος του κτιρίου της Πυροσβεστικής, όταν το πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας jaguar πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με άλλα δύο ΙΧ αυτοκίνητο.

Η jaguar με οδηγό τον 66χρονο εκινείτο από τη Διγενή Ακρίτα με κατεύθυνση τον κόμβο Κανελλοπούλου, όταν το όχημα εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε η 53χρονη , που επίσης σκοτώθηκε .

Στη συνέχεια συγκρούστηκε και με τρίτο αυτοκίνητο με οδηγό 51χρονη κάτοικο Καρυάς Πατρών.

Το φρικτό τροχαίο έγινε μπροστά στα μάτια των γονιών του 3χρονου αγοριού, καθώς ακολουθούσαν το αυτοκίνητο του 66χρονου με άλλο αυτοκίνητο.

Ο 66χρονος οδηγός της jaguar ήταν ο παππούς του 3χρονου αγοριού, που σκοτώθηκαν στο φρικτό τροχαίο ενώ η σύζυγός του, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας».

Σύμφωνα με πληροφορίες που γράφει το newsit.gr από την γειτονιά της άτυχης οικογένειας στην Παραλία Πατρών, ο παππούς, η γυναίκα του καθώς και οι γονείς μαζί με το αδικοχαμένο τρίχρονο αγόρι είχαν γυρίσει πριν λίγο καιρό στην Ελλάδα από την Γερμανία όχι μόνο για τις καθιερωμένες διακοπές αλλά για να ζήσουν ένα χαρμόσυνο γεγονός. Πριν σχεδόν δέκα ημέρες, σύμφωνα με τους κατοίκους που γνώριζαν την οικογένεια, τελέστηκε ο γάμος του γιου του 66χρονου και η βάφτιση του τρίχρονου εγγονού του.

Οι γείτονες της οικογένειας αναφέρουν ότι ο άτυχος 66χρονος ήταν επιχειρηματίας στην Γερμανία, που δραστηριοποιείτο κυρίως στον κατασκευαστικό τομέα. Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, ο ίδιος είχε καταγωγή από το Κιλκίς, ενώ η νύφη του κατάγεται από την Παραλία Πατρών με το χτύπημα της μοίρας για τη νεαρή γυναίκα να είναι ακόμα πιο βαρύ, καθώς πέρσι σύμφωνα με τους γείτονες, η μητέρα της έχασε τη ζωή της από πνιγμό στην παραλία Πατρών και ο πατέρας της είχε πεθάνει παλιότερα και εκείνος σε τροχαίο δυστύχημα.
Την προανάκριση για τα ακριβή αίτια της τραγωδίας διενεργεί το Τμήμα τροχαίας Πατρών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook