Εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης του 65χρονου πατέρα και του 38χρουν γιου του στη Φωκίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίας του lamiareport.gr εντιοπίστηκε ο 38χρονος γιός ο οποίος οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο που ήταν νεκρός ο πατέρας του.

Μόνος του χωρίς τον πατέρα του εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι κοντά στο Δαφνοχώρι Φωκίδας ο 38χρονος που από το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης (20/9) είχε εξαφανιστεί με τον 65χρονο πατέρα του και αναζητούνταν, καθώς είχαν ξεκινήσει ένα ταξίδι από τη Λαμία προς την Άρτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος είναι ιδιαίτερα ταλαιπωρημένος αλλά καλά στην υγεία του και εξετάζεται από αστυνομικούς οι οποίοι τον βρήκαν σε ένα μαντρί κοντά στο σημείο που βρήκαν τη σορό του πατέρα του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του 65χρονου ήταν σε κακή κατάσταση, ενώ, φως στην υπόθεση, αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστή εξέταση.

Το θρίλερ της εξαφάνισης ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη όταν ο 65χρονος πήγε στη Λαμία για να παραλάβει από το γιό του από το Γενικό Νοσοκομείο όπου είχε νοσηλευτεί μετά από είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην περιοχή του Τυμφρηστού Φθιώτιδας. Στη συνέχεια, κατά πληροφορίες ξεκίνησαν με το ΙΧ τους, κατευθυνόμενοι στην Άρτα, πιθανότατα μέσω της εθνικής οδού Θερμοπυλών – Αντιρρίου. Έκτοτε αγνοούνταν.

Η μαρτυρία του βοσκού για τον ματωμένο άνδρα με το κολλάρο
Στο μεταξύ, η μαρτυρία ενός βοσκού στην ορεινή Φωκίδα, έκανε λόγο για ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένας άνδρας με κολλάρο βουτηγμένος στο αίμα, το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν πατέρας και γιος ξεκίνησαν από τη Λαμία για να επιστρέψουν στην Άρτα.

Το γεγονός αυτό μεγάλωσε το μυστήριο καθώς οι γιατροί επιβεβαίωσαν πως ο 38χρονος γιος, έφυγε από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε με κολλάρο. Μάλιστα το τραύμα που είχε στο πόδι δεν του επέτρεπε να οδηγήσει και για το λόγο αυτό πήγε από την Άρτα στη Λαμία, ο πατέρας του για να τον πάρει.

Επίσης, η ανάλυση των στιγμάτων των κινητών έδειξε ότι ένα 24ωρο μετά την περίεργη εξαφάνιση πατέρα και γιου, δηλαδή το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης 21 Σεπτεμβρίου, το τηλέφωνο σβήνει, είτε γιατί κάποιος το έκλεισε, είτε γιατί έμεινε από μπαταρία, ή γιατί δεν υπάρχει σήμα στην περιοχή.

«Η οικογένεια που έχει μείνει πίσω δεν μπορεί να ακούει ανακρίβειες. Σκεφτείτε την αγωνία τους. Το μόνο που ξέρουμε είναι πως ο 65χρονος είχε επικοινωνήσει 2 ώρες πριν φτάσουν στην Άρτα. Από εκεί και έπειτα αγνοούνται», ανέφερε χθες στο Live News συγγενής των αγνοούμενων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook