Δοκιμάζονται Θεσσαλία και Μαγνησία από την επέλαση της κακοκαιρίας Elias που προκαλεί επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα με έντονες βροχοπτώσεις.

Η αστυνομία με μήνυμα του 112 ενημερώνει τους κατοίκους να μην κυκλοφορούν λόγω της κακοκαιρίας που βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή του Βόλου

Μήνυμα του 112 ήχησε στα κινητά των κατοίκων του Βόλου για απαγόρευση κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή, μετά από εντολή της ΕΛ.ΑΣ., λόγω της κακοκαιρίας Elias.

«Με εντολή της αστυνομίας, η κυκλοφορία στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου απαγορεύεται, λόγω εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων» γράφει το μήνυμα του 112.

Δύσκολες ώρες και για τους κατοίκους της Λάρισας, που δοκιμάζονται ξανά από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, λίγες ημέρες μετά το σαρωτικό πέρασμα της φονικής κακοκαιρίας Daniel.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα λίγο πριν τις 16.30 εστάλη μήνυμα από το «112» για εκκένωση του χωριού Σωτήριο στους κατοίκους της περιοχής λόγω έντονων πλημμυρικών φαινομένων από την κακοκαιρία Elias.

Η Θεσσαλία, όπως και η Μαγνησία μετράει ακόμα τις πληγές της από την κακοκαιρία Daniel. Αξιοσημείωτο είναι ότι τα σχολεία θα ανοίξουν αύριο και θα ξεκινήσει επίσημα η σχολική χρονιά στις περισσότερες περιοχές της, ωστόσο ο κρατικός μηχανισμός είναι επί ποδός ώστε να μην προκληθούν περαιτέρω καταστροφές στις πληγείσες περιοχές.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook