Δύσκολη η κατάσταση στο Βόλο όπου τα ερμητικά νερά έχουν ανέβει επικίνδυνα.

Εγκλωβισμένη από την κακοκαιρία Elias που χτυπά με μανία τον Βόλο είναι στον χείμαρρο Κραυσίδωνα η δημοσιογράφος της ΕΡΤ μαζί με άλλους τρεις ανθρώπους. Η ρεπόρτερ της δημόσιας τηλεόρασης Φρόσω Παύλου ετοιμαζόταν να μεταδώσει το ρεπορτάζ στο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

Στο κέντρο της πόλης του Βόλου βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της Πυροσβεστικής για απεγκλωβισμό πολιτών από σπίτια και αυτοκίνητα τα οποία έχουν βουλιάξει από τους ορμητικούς χειμάρρους που προκάλεσε η κακοκαιρία Elias.

Δεκάδες κλήσεις για απεγκλωβισμούς έχει δεχθεί η Πυροσβεστική από την Αγριά και Αλυκές με τα νερά να έχουν φτάσει τους 80 πόντους και να σπεύδουν Πυροσβέστες και ΕΜΑΚ. Στην Αγριά υπήρξαν αναφορές για εγκλωβισμένους σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ!

Το νέο κύμα κακοκαιρίας που πλήττει με σφοδρότητα το κέντρο του Βόλου, απειλεί και το νοσοκομείο του Βόλου όπου η στάθμη του νερού ξεπερνά το ύψος του υπογείου.

Λόγω της κακοκαιρίας μεγάλα είναι και τα προβλήματα ηλεκτροδότησης στο Βόλο, όπου πολλές συνοικίες είναι στο σκοτάδι με τους τεχνικούς του ΔΕΔΗΕ να δίνουν αγώνα για την αποκατάσταση του δικτύου κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook