Το ελικόπτερο ήταν πολιτικό και κατέπεσε στην παραλία Αχλαδίου, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Σε εξέλιξη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης.

Το ελικόπτερο φαίνεται ότι κατέπεσε πριν από λίγο στη βόρεια Εύβοια στην παραλία Αχλαδίου.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ελικόπτερο ήταν πολιτικό, τύπου Α-109 και εκτελούσε ιδιωτική πτήση από Μαντούδι προς Βόλο όταν ξαφνικά έχασε επαφή με την πολεμική Αεροπορία.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, το ελικόπτερο, ενώ ήταν στον αέρα, άρχισε να παίρνει περίεργη κλίση, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ακούστηκε ένας κρότος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο χειριστής είχε ειδοποιήσει για άσχημες καιρικές συνθήκες.

Επί τόπου σπεύδουν ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπάνος, ο αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας, Γιώργος Κελαϊδής της και ο δήμαρχος Μαντουδίου.

Όπως δήλωσε στο evima.gr ο αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας υπάρχουν πληροφορίες για πτώση ελικοπτέρου, στην παραλία Αχλαδίου, φαίνεται να είναι ιδιωτικό, είμαστε καθ οδόν αυτή τη στιγμή στο σημείο της πτώσης».

Την πληροφορία επιβεβαιώνει ο δήμαρχός Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας στο evima.gr Γιώργος Τσαπουρνιώτης, συγκεκριμένα ανέφερε πως το ελικόπτερο είναι ιδιωτικό και έπεσε στην παραλία Αχλαδίου, κοντά στο σπίτι του.

Σε εξέλιξη είναι αεροναυαγοσωστική επιχείρηση με Super Puma. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το ελικόπτερο έπεσε στη θάλασσα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook