Το άγριο έγκλημα έγινε μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης του θύματος που ήταν στο σπίτι μαζί με 2 ακόμη φίλες της.

Πως έγινε το έγκλημα με θύμα έναν 50χρονο, που πυροβολήθηκε στο κεφάλι, ενώπιον τριών παιδιών! Από τα πυρά τραυματίστηκε η σύζυγος του θύματος, που προσπάθησε να προστατέψει τα παιδιά που ήταν στο σπίτι.

Σοκ προκαλεί το νέο έγκλημα στον Άγιο Παντελεήμονα, με θύμα έναν 50χρονο άνδρα και τραυματισμένη την 45χρονη σύζυγο του, που πυροβολήθηκαν από έναν 74χρονο.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Καλλιακμάνης, Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, ο 50χρονος διασκέδαζε και έπινε αλκοόλ μαζί με τον 74χρονο  δράστη, σε μαγαζί της γειτονιάς και ως φαίνεται συνέχισαν την κατανάλωση αλκοόλ στο σπίτι του ζεύγους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες και πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, στο σπίτι του ζευγαριού βρίσκονταν και η 12χρονη κόρη του και δύο φίλες της, καθώς γιόρταζαν τα γενέθλια του κοριτσιού.

Ο δράστης, γύρω στις δύο τη νύχτα, γύρισε στο σπίτι του, όπου αισθάνθηκε αδιαθεσία και επέστρεψε στο σπίτι των Γεωργιανών για να τους ζητήσει εξηγήσεις, καθώς όπως έλεγε κάτι του είχαν βάλει στο ποτό.

Ο δράστης, μπροστά στα μάτια της 12χρονης κόρης του ζευγαριού πυροβόλησε τον πατέρα και την μητέρα του παιδιού. Μάλιστα, τον πατέρα τον πυροβόλησε στο κεφάλι!

Ο 50χρονος άνδρας έπεσε νεκρός από  τα πυρά, ενώ η 45χρονη σύζυγος του μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, τραυματισμένη στην ωμοπλάτη και είναι εκτός κινδύνου.

Ti είπε στην εκπομπή “Στούντιο με Θέα” ένας περίοικος, αυτήκοος μάρτυρας της τραγωδίας:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook