O 28χρονος είχε εξαφανιστεί πριν από τρείς μέρες και η οικογένεια του είχε ειδοποιήσει την Αστυνομία και το Χαμόγελο του Παιδιού.

Τραγικό τέλος είχε η μυστηριώδης εξαφάνιση 28χρονου από τη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

«Δεν ήταν σε καλή ψυχολογία τον τελευταίο καιρό», λέει άτομο από το περιβάλλον του 28χρονου στο GRTimes.

Ο 28χρονος ήταν ένας από τους γνωστούς επιχειρηματίες στη Θεσσαλονίκη στον χώρο της εστίασης σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες και κανείς δε μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από το  GRTimes ο ίδιος φέρεται να είχε κακή ψυχολογία το τελευταίο χρονικό διάστημα, για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί και μάλιστα είχε φύγει ξανά από το σπίτι του λίγες μέρες πριν την τελευταία εξαφάνιση του, αλλά είχε επιστρέψει.

Πρόκειται για ένα νεαρό άντρα ο οποίος δραστηριοποιείτο σε μεγάλη επιχείρηση της πόλης και μάλιστα ήταν ένα πρόσωπο ιδιαίτερο φιλικό και αγαπητό σε όλους.


Ο τραγικός επίλογος της εξαφάνισης του 28χρονου γράφτηκε σήμερα, όταν αστυνομικοί βρήκαν το άψυχο σώμα του το μεσημέρι σε αυλή εγκαταλελειμμένου κτιρίου στην περιοχή των Καπνομάγαζων, χωρίς ωστόσο να διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας.

Το χρονικό της εξαφάνισης
Ο 28χρονος κατά τις πρωινές ώρες της Παρασκευής (29/9) εξαφανίστηκε από την περιοχή της Σταυρούπολης Θεσσαλονίκη

Tο «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του και στις 30/09/2023, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, έβγαλε ανακοίνωση αναζήτησης καθώς συνέτρεχαν λόγοι, οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook