Σύμφωνα με το βούλευμα η 37χρονη μητέρα της ανήλικης διέθετε σε «πελάτες» , έναντι αμοιβής, ηλεκτρονικό υλικό με την κόρη της γυμνή.

Βούλευμα «βόμβα» από τους δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών για την μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό και άλλους 25 κατηγορούμενους που σύντομα θα οδηγηθούν σε δίκη για την υπόθεση της μαστροπείας της ανήλικης που έπεσε θύμα βιασμών από παιδόφιλους.

Σύμφωνα με τους δικαστές παραπέμπονται να δικαστούν ενώπιον Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου συνολικά 26 κατηγορούμενοι.

Σύμφωνα με το βούλευμα στην προφυλακισμένη μητέρα του κοριτσιού προσάπτεται μία ακόμη κατηγορία, η οποία προκαλεί σοκ. Αυτή της διακεκριμένης μαστροπείας εις βάρος της ίδιας κόρης της, διακεκριμένης περίπτωσης πορνογραφίας ανηλίκου. Οι δικαστές κρίνουν πως η 37χρονη μητέρα της ανήλικης διέθετε σε συγκεκριμένα πρόσωπα, έναντι αμοιβής, ηλεκτρονικό υλικό με την κόρη της γυμνή.

Η μητέρα δηλαδή όχι μόνο εξέδιδε τη 12χρονη αλλά έστελνε και γυμνές φωτογραφίες του παιδιού της στους πελάτες μέσω WhatsApp και Viber έναντι ανταλλάγματος.

Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες που της έχουν αποδοθεί, ενώ και το κοριτσάκι στις καταθέσεις του έχει υποστηρίξει ότι η μητέρα του δεν γνώριζε τίποτα.

Εκτός από την μητέρα, παραπέμπεται και ο 53χρονος βασικός κατηγορούμενος, ο επιχειρηματίας που είχε κατάστημα στον Κολωνό και βιαστής της 12χρονης -σύμφωνα με το κατηγορητήριο που του έχει αποδοθεί- καθώς και 24 ακόμη άτομα.

Σημειώνεται ότι η δίκη αναμένεται να προσδιοριστεί τις αμέσως επόμενες ημέρες, καθώς λήγει το 18μηνο της προσωρινής κράτησης των κατηγορουμένων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook