Την πληροφορία ότι η διοίκηση της Ντινάμο φυγάδευσε χούλιγκαν που συμμετείχε στα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας και τον έβαλε στο αεροπλάνο της επιστροφής αποκάλυψε το περιοδικό «National»

Το κροατικό περιοδικό «Nacional» αποκάλυψε πώς η διοίκηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην επιστροφή της ομάδας από την Αθήνα, μετά την αναβολή του παιχνιδιού λόγω της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή, στα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας, φυγάδευσε χούλιγκαν της ομάδας στο αεροπλάνο, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής.

Όπως γράφει το περιοδικό, πηγές κοντά στη διοίκηση φοβόντουσαν τον τελευταίο ενάμιση μήνα, να μη διαρρεύσει ότι στην πτήση της επιστροφής από την Αθήνα στο Ζάγκρεμπ στις 9 Αυγούστου, μετά την αναβολή του αγώνα με την ΑΕΚ, υπήρχε μαζί τους ένας «παράξενος επιβάτης».

Κατά την ίδια πηγή, πρόκειται για γιο ενός μέλους του συμβουλίου, ο οποίος φέρεται να περισυλλέχθηκε από στελέχη της ομάδας και να επέστρεψε κρυφά με την αποστολή από την Αθήνα.

Συγκεκριμένα, 64 μέλη της αποστολής της Ντιναμό ταξίδεψαν στην Ελλάδα και 65 επέστρεψαν από την Αθήνα. Ο λαθρεπιβάτης, ο 65ος στο αεροπλάνο, ήταν ένα από τα μέλη των Bad Blue Boys.

Μετά τις μαζικές συλλήψεις απο την ΕΛ.ΑΣ των Κροατών, ο συγκεκριμένος φυγαδεύτηκε στο ξενοδοχείο της ομάδας, του έδωσαν τα ρούχα της Ντιναμό και μετά τον έβαλαν σε πτήση τσάρτερ και τον έφεραν στο Ζάγκρεμπ.

Το δημοσίευμα έχει τίτλο «η διοίκηση της Ντινάμο κρύβει ότι τη μέρα του τραγικού περιστατικού στην Αθήνα έσωσε ένα νεαρό μέλος των BBB από τη σύλληψη» και αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής:

«Ο Ντίνο Κόρντιτς κρύφτηκε σε έναν θάμνο και τηλεφώνησε στον πατέρα του, Ζέλικο Κόρντιτς, υπάλληλο και μέλος του συμβουλίου της Ντινάμο.

Αυτός κάλεσε την πρόεδρο, Βλάκτα Πέρας στην Αθήνα κι εκείνη έστειλε τους Μιλιένκο Σάκομαν (σ.σ. υπεύθυνος του γηπέδου) και Μπρούνο Μάρκοβιτς (σ.σ. υπεύθυνος για τα ταξίδια) να τον παραλάβουν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook