Συνελήφθησαν δύο άτομα 28 και 32 ετών, ενώ υπήρξε συνεργασία της Ελληνικής Αστυνομίας και με ξένες αρχές.

Η ΕΛ.ΑΣ εξιχνίασε την υπόθεση της δολοφονίας των έξι Τούρκων στην Αρτέμιδα της Λούτσας που είχε γίνει στις 11 Σεπτεμβρίου.

Δύο άτομα συνελήφθησαν για το μακελειό στη Λούτσα με τους 6 δολοφονημένους Τούρκους , που ήταν μέλη συμμορίας αντίπαλης συμμορίας από αυτής των δραστών

O 32χρονος προσπάθησε να φύγει από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και συνελήφθη εκεί, ενώ για τον δεύτερο συγκροτήθηκε μια ειδική ομάδα. Χαρτογραφήθηκαν οι κινήσεις του μετά τη δολοφονία.
Ο 32χρονος μάλιστα φορούσε τα ίδια ρούχα και παπούτσια κατά τη διάρκεια της ανθρωποκτονίας.

Ο 28χρονος που είναι επίσης Τούρκος συνελήφθη χθες στον Άγιο Δημήτριο. Στο σπίτι του βρέθηκε χασίς, ενώ και αυτός φορούσε τα ίδια ρούχα με αυτά την ημέρα της δολοφονίας.

Στις έρευνες για τη σύλληψη των δραστώνσυμμετείχε  και η αντιτρομοκρατική με την παροχή  πληροφοριών.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν ο 32χρονος είχε αναλάβει να φέρει τους 6 στην Ελλαδα και μετά να τους πάει στην Ιταλία. Τους έδωσε μάλιστα ψεύτικα διαβατήρια και τους έκλεισε το σπιτι στην Λούτσα για να μείνουν.

Υπενθυμίζεται ότι το μαφιόζικο χτύπημα με τους έξι νεκρούς Τούρκους στη Λούτσα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου και από την αρχή έγινε λόγος για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών που εμπορεύονται ναρκωτικά. Οι περισσότεροι από 20 κάλυκες που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος, αλλά και τα κρησφύγετα που διέθεταν σε Λούτσα και Παλιό Φάληρο τα θύματα, έδωσαν τα πρώτα στοιχεία για τις κινήσεις των δραστών, αλλά και το πόσο καλά οργανωμένο ήταν το σχέδιο.

Πριν μερικές εβδομάδες, 10 Τούρκοι στην Κωνσταντινούπολη οι οποίοι φέρεται να εμπλέκονται στο μακελειό. Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα, πρόκειται για μέλη της συμμορίας του φυγόδικου Τούρκου μαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν, οι οποίοι προετοίμαζαν αντίποινα για τις δολοφονίες των έξι ατόμων στη Αρτέμιδα. Οι συλλήψεις έγιναν κατά τη διάρκεια εφόδων που έκανε η αστυνομία σε σπίτια στην Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook