Η μικρή Βαλεντίνα από το Καστελόριζο κινδυνεύει να χάσει το χέρι της μετά το ατύχημα που είχε.

Η μικρή τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι από το ασανσέρ στο σούπερ μάρκετ του πατέρα της στο Καστελόριζο το μεσημέρι της Δευτέρας (03.10.2023).

Παρ’ ότι κλήθηκε ελικόπτερο του ΕΚΑΒ, αυτό δεν πήγε να παραλάβει το παιδί, με αποτέλεσμα οι γονείς να το μεταφέρουν στην Τουρκία, με τουριστικό ημερόπλοιο.

Η 4χρονη Βαλεντίνα από το Καστελόριζο , όπως αναφέρει το newsit.gr θα υποβληθεί σε μία πολύωρη και σοβαρή επέμβαση αποκατάστασης του χεριού της με τους Τούρκους γιατρούς του νοσοκομείου στην Αττάλεια να παίρνουν μόσχευμα από το πόδι της, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο του νησιού, Νίκου Ασβέστη.

Το ατύχημα συνέβη όταν η μικρή Βαλεντίνα τη Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου έπαιζε στο σούπερ μάρκετ του πατέρα της, όταν ξέφυγε από την προσοχή της γιαγιάς της και έβαλε το χέρι της μέσα στο κενό του ασανσέρ που μεταφέρει τα προϊόντα. Το κοριτσάκι, χωρίς να αντιληφθεί πως κατέβαινε το ασανσέρ, δεν πρόλαβε να τραβήξει το χέρι της με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά.

Παρ’ ότι κλήθηκε ελικόπτερο του ΕΚΑΒ, αυτό δεν πήγε να παραλάβει το παιδί, με αποτέλεσμα οι γονείς να το μεταφέρουν στην Τουρκία, με τουριστικό ημερόπλοιο.

Τι λέει το ΕΚΑΒ

Από την πλευρά του το ΕΚΑΒ υποστήριξε ότι δέχτηκε κλήση το απόγευμα της Δευτέρας, στις 16:02, και έγινε συνεννόηση ώστε να μεταφερθεί το παιδί με ελικόπτερο στη Ρόδο κι εάν χρειαστεί, στη συνέχεια να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Στη συνέχεια, στις 16:24, το ΕΚΑΒ δέχτηκε πάλι κλήση για ακύρωση του ελικοπτέρου, σύμφωνα με όσα υποστηρίζονται.

Η κατάσταση του παιδιού είναι σοβαρή. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει κίνδυνος να χάσει το χέρι του από τον αγκώνα και κάτω.

Το κοριτσάκι νοσηλεύεται σε πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αττάλειας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook